英语选择题

13.—Look!Everythinghereisunderconstruction.—Oh,hasthemuseumonce_____forexhibitingNant... 13. —Look! Everything here is under construction.
—Oh, has the museum once __ ___for exhibiting Nantong kites been pulled down, too?
A. being build B. been built
C. having been built D. built
答案是c为什么
木公L10
C

having been built 是 the museun 的定语,故用动名词

once表示是曾经,故用过去完成时

意思是那座曾经被建造的博物馆
一度知冷暖e95cd
D. built
once built for exhibiting Nantong Rites 是museum的定语,
就是“has the museum been pulled down,too?”博物馆(曾经展示南通遗迹的博物馆)也被拆了吗
cloud_roc
选D。
built是过去分词作定语,限定museum。用陈述句表示就是:The museum once built for exhibiting Nantong kites has been pulled down.
藏马SASA
D
作定语,表示以前修的
tkfzq
我认为选D。是以个过去分词作后置定语。曾经修建的
果味乐
B