跪求下面一段英文翻译

BepatientBeopenmindedSmileoftenSavorspecialmomentsMakenewfriendsRediscoveroldonesTell... Be patient
Be openminded
Smile often
Savor special moments
Make new friends
Rediscover old ones
Tell them that you love them
And when you love them
Feel it deeply
Forget problems
Pardon enemies
Keep promises
If you get more than one chance, try again
Prize your good ideas
Try not to make mistakes
And if you do, learn from them
Be crazy
Appreciate miracles when they happen
Notice where the sun is in the sky
Listen to the rain
Watch for rainbows and falling stars
Look for the beauty around you
Smile with your heart
Confide in others
Give to others
Be gentle with others, always
Hope
Desire
Grow
Work hard
Be yourself
Be understanding, when it’s needed
Have confidence in life
Have faith
Comfort a friend
Have confidence in yourse
Enjoy life
fhxyt
Be patient 有耐心
Be openminded 胸怀若谷,无偏见
Smile often 经常微笑
Savor special moments 咀嚼令人回味的时刻
Make new friends...结交新朋友
Rediscover old ones... 发掘老朋友的新鲜
Tell them that you love them…让他们知道你爱他们…
And when you love them...以及想到他们时
Feel it deeply 是何等的真切
Ignore worries 挥别忧愁
Forget problems 忘却难题
Pardon enemies 宽恕敌人
Keep promises 信守承诺
If you get more than one chance, try again 如果还有机会,再试一次
Prize your good ideas 别忘了嘉奖自己的好点子
Try not to make mistakes 尽量不犯错
And if you do, learn from them 若是犯了,则从中汲取教训
Be crazy 偶尔疯狂一下
Appreciate miracles when they happen 珍惜每个惊喜 心存感激
Notice where the sun is in the sky 抬头张望 看看太阳挂在天空的哪个角落
Listen to the rain 聆听雨声
Watch for rainbows and falling stars 凝神观望 彩虹陨石的踪迹
Look for the beauty around you 寻找周遭的美
Smile with your heart 发出会心的微笑
Confide in others 和朋友谈谈心
Give to others 不吝付出
Be gentle with others, always 柔和待人,始终如一
Hope 心存期盼
Desire 有所企图
Grow 长大成熟
Work hard 全力以赴
Be yourself 做你自己
Be understanding, when it’s needed 有人需要同情谅解时,善体其意
Have confidence in life 对人生有把握
Have faith 要有信心
Comfort a friend 安慰朋友、为他打气
Have confidence in yourself!!! 对自己要有信心
Enjoy Life!!!! 享受人生
moon_hyl
保有耐心
保持开明
保持微笑
享受你的时刻
认识新的朋友
不忘老朋友
告诉他们你爱他们
当你感觉到你爱他们的时候
珍惜这种感觉
忘却忧愁
原谅敌人
信守承诺

如果还有机会,再试一次
珍惜你的思想
尽量不犯错
但若是犯错了,就从中汲取教训
偶尔疯狂一下
珍惜每个惊喜 心存感激
抬头张望 看看太阳挂在天空的哪个角落
聆听雨声
凝神观望 彩虹陨石的踪迹
寻找你身边的美
Smi发出会心的微笑
和朋友谈谈心
不吝付出
温和待人,始终如一
心存期盼
有企图心
长大成熟
全力以赴
做你自己
在别人需要的时候,伸出援手
自信人生
要信仰
安慰朋友、为他打气
对自己要有信心
享受生命的每一天!

望采纳!
cindyhuang85
保有耐心
保持开明
保持微笑
享受你的时刻
认识新的朋友
重新认识旧友
告诉他们你爱他们
当你感觉到你爱他们的时候
深刻的感受这种感觉
忘却忧愁
原谅敌人
信守承诺

这个的来源是什么?
coloursue
要有耐心
要开朗些
保持微笑
享受特别的时刻
多交新朋友
再找找旧朋友
让他们知道你对他们爱
当你爱他们的时候
要真心地爱
忘记所有的烦恼
宽恕你的仇敌
信守你的承诺
如果你不只是有一次机会的话,可以我尝试一遍
将你好的想法说出来
尽量不要犯错
即使犯错,也能从中得到启发
疯狂地
享受奇迹的诞生
看看天上的太阳
听听雨水的声音
等待彩虹与流星的出现
发现你身边美好的事物
开心点
与别人说说你的心底话
多点奉献
亲切待人
要有希望
要有所追求
要不断成长
全力以赴
做好自己
需要多谅解他人
对生活充满信心
要有信仰
要安慰你的朋友,为他打气
对自己有信心
享受生活