book is made of wood

Atablemadeofsteelcostsmorethan______madeofwood.A.thatB.itisC.whichisD.one《AliceinWond... A table made of steel costs more than______ made of wood.A.that B.it is C.which is D.one《Alice in Wonderland》,_____,appeals to many adult readers,too.A.the book was written for children butB.though which was written for childrenC.was written for childrenD.though written for children 展开
任箫伊景
第一题选 D.one 不定代词 代替 前面提到的可数名词 单数 同类不同物
句中 的 made 短语 是过去分词短语 作 后置定语
第二题 选 though written for children,
这是 带连词的过去分词 作让步状语 相当于一个让步状语从句
本句 主语 与谓语 之间 插入了一个让步状语
原句= although 《Alice in Wonderland》was written for children, it appeals to many adult readers, too.
因为 本句最后 有一个 too
所以 选项 B 作为非限制性定从 不妥 这里 though 应该是副词 应放在定从后
富港检测技术(东莞)有限公司