英语翻译!急!!

Amanwassellingalargeelephant.Awomancameuptotheelephantandlookedatitsearscarefully.The... A man was selling a large elephant. A woman came up to the elephant and looked at its ears carefully. The man went up to her and whispered in her ear, “Don’t say anything about that elephant till I’ve sold it, and I'll give you a present.’’ “All right,” said the woman.
Soon the man sold the elephant for $500.Then he gave the woman one-tenth of the price he had for it, saying,‘Now, will you tell me how you found there was something wrong with the ears of the elephant?’
‘I never found anything wrong.” said the woman.
‘Then why did you look so carefully at every part of the elephant?”
“Because I'd never seen one before, and I wanted to know what they were like.”
不要网上翻译!要自己翻的!好的我再加分!
coloursue
A man was selling a large elephant.一个男人在卖一头大象 A woman came up to the elephant and looked at its ears carefully.一个女人走过来认真地看着大象的耳朵 The man went up to her and whispered in her ear, 那个男人走过去在女人耳朵轻声说“Don’t say anything about that elephant till I’ve sold it,在我没把大象卖出去之前不要说关于大象的任何东西 and I'll give you a present.’’我就会给你一份礼物 “All right,” said the woman.女人说:“好的”
Soon the man sold the elephant for $500.很快男人将大象卖了500元Then he gave the woman one-tenth of the price he had for it, 然后他把卖象得到的钱的十分之一送给那女人saying,说‘Now, will you tell me how you found there was something wrong with the ears of the elephant?’现在你告诉我你发现大象的耳朵有什么问题吗?
‘I never found anything wrong.” said the woman.女人说:“我没发现有什么问题”
‘Then why did you look so carefully at every part of the elephant?”那为什么你那么认真地观察这只大象每个部位?
“Because I'd never seen one before, and I wanted to know what they were like.” 因为我从来没见过大象,我想知道它们是长什么样子的
potoby
一男子卖大象,一位妇人过来,很仔细的观察象的耳朵。
那男的走过去,小声的说道:“千万别告诉别人这头大象有什么毛病,直到我卖掉它。我会给你礼物哦”。
“好的”妇人答应道。

很快,那男子卖掉大象,得了500美金。然后分了50美金给妇人,说道:“你现在可以告诉我大象的耳朵有什么毛病了”。

“我没发现任何毛病啊”妇人答道。
“那你为什么那么仔细的观察这只大象呢?”
“因为我从来没见过大象啊,我只是想瞧瞧它究竟长的咋样,呵呵”
让世界痛苦
知道合伙人教育行家
江苏科技大学机械设计制造及其自动化专业学生

一个男的正在卖一头大象。一位女士走到大象前面并且仔细的看它的耳朵。男的走到她面前在她耳边低声的说:‘直到我卖了这头大象前不要说任何有关这头大象耳朵不好的事(从后面可知这句的翻译),我会给你一份礼物的’女士答道:‘好的’
很快的,男的卖掉了这头大象,赚了500美金。然后男的给了这位女士1/10的钱,说:‘现在,你能告诉我你是怎么发现这头大象耳朵不好的?’
女士说:‘我没发现任何不好’
‘那你为什么那么仔细的审视着这头大象?’
‘因为我从未看过大象,所以我想看看它们长什么样’
帐号已注销
一个男人正在卖一头大象。一个女人来到大象旁边,然后仔仔细细的检查了它的耳朵。卖象的男人走到女人旁边,在她的耳边轻声说道:“千万别说任何关于大象的事情,想说等到它被买了再说,这样的话我会给你一件礼物。”“好吧。”女人说。
一会后男人把大象卖了500美金。然后他给了那个女人500美元的十分之一(就是五十美元,这个作者说话费劲得很),说道:“现在,你能不能告诉我你在大象的耳朵里看出了什么问题?”
“我没找出问题。”女人说。
“那为什么你看的那么仔细?”
“那是因为我从来没有看到过大象,我想看看它到底像什么。”
百度网友f24f7dd
一个男人正在卖大象,一个女人走到大象跟前,仔细看着大象的耳朵。这个男人就走到她跟前并且在她耳边低声说“关于那只大象你什么也不要说,等到我把它卖了,我会送给你一件礼物.”“好的。”女人说。
不久那个人以500美元把大象卖了.然后他把卖大象的钱的十分之一给了那个女的,并且说:“现在,你能告诉我你是如何发现大象的耳朵有毛病吧?”
“我从来没有发现任毛病啊”女人说。
“那为什么你那么仔细的看大象的每一个部位?”
“因为我以前从来没有见过大象,我想知道它们像什么。”

纯人工翻译