发现的英文短语有哪些

达人方舟教育
发现的英文短语:find out。
find out:
(尤指通过刻意努力)发现,找出,查明;查出…行为不轨;
find:
v.(意外或偶然地)发现,碰到;找到;找回;(经寻找、研究或思考)发现,查明,找出,求得;
n.发现物,被发现的人(尤指有趣、有价值或有用者)

扩展资料

  In the final episode we will find out who did the murder.

  在连续剧的最后一集,我们就会发现谁是那宗谋杀案的凶手。

  Attending a cookery class once a week and running your own house are as different as chalk and cheese, my girl, as you'll very soon find out.

  每周去一次烹调班和管理你们自己的家根本不同,我的姑娘,这点你很快就会发现的。

  I haven't found anything out about him yet.

  我还没有发现有关他的什么情况。

  We found out he'd been stealing from us for years.

  我们发现他从我们家偷东西已经好多年了。