英语翻译!急!

KateandBruceworkedinthesamefactoryinLondon.Theyweregoodfriends.Theyoftenplayedjokeson... Kate and Bruce worked in the same factory in London. They were good friends. They often played jokes on each other.

One day Kate met Bruce on her way to the factory. She said, “Hi, Bruce. It”s good to see you.”

“How can you see me when I”m not here?” Bruce asked.

“What do you mean? You are not here?” Kate asked. “Of course you are here.”

“No, I”m not, ”Bruce said, “and I”ll bet(打赌)you ten dollars that I can prove(证明)I”m not here.”

“All right, ”said Kate. “Ten dollars. Now prove you are not here.”

“It”s easy, ”Bruce said. “Am I in Hong Kong?”

“No, ” said Kate.

“Am I in Paris?”

“No, ”said Kate .

“If I”m not in Hong Kong and I”m not in Paris, ” Bruce said, “then I must be somewhere else. Is that right?”

“That”s right, ” said Kate. “You must be somewhere else.”

“And if I”m somewhere else, I can”t be here, can I? Ten dollars, please.”

“You”re very clever, Bruce.”

“We had a bet.”

“Certainly we had a bet, ” Kate said. “But how can I give you ten dollars if you are not here?”

With a laugh Kate walked away.

要自己翻的哦!好的我再加分!
lijianbo0131
凯特和布鲁斯曾在同一工厂设在伦敦。他们是好朋友。他们经常捉弄对方。

有一天凯特见面的布鲁斯的工厂。她说:“你好,布鲁斯。“见到你很高兴。”

“你怎么能见到我时,我没有在这里吗?”布鲁斯问道。

“你这是什么意思?你不在这里吗?”凯特问。“你当然是在这里。”

“不,我没有,"布鲁斯说,“而且我下注打赌)你十块钱。(我可以证明(证明)我没有在这里。”

“好吧,"凯特说。“十美元。现在证明你不在这里。”

“这很容易,”布鲁斯说道。“我在香港呢?”

"不,"凯特说。

“我在巴黎吗?”

"不,"凯特说。

“如果我没有在香港和我在巴黎,"布鲁斯说,“然后我必须到别的地方去。是这样吗?”

“这是对的,"凯特说,“你要到别的地方去。”

“如果我在别处,我不能呆在这儿,我可以吗?10美元,请吧。”

“你很聪明,布鲁斯。”
“我们有个赌。”

“当然我们打赌,"凯特说。“但我怎么能给你10美元,如果你不在这里吗?”

我笑着,盯着凯特走开了。
百度网友996021953
凯特和布鲁斯在伦敦一家工厂工作,他们是好朋友,因此经常相互开玩笑。
一天,凯特在去工厂的路上碰到布鲁斯,她说,“嗨,布鲁斯,见到你真好”
“当我不在这的时候,你怎么可以见到我?”布鲁斯问。
“你什么意思?你不在这?”凯特问,“你当然在这啊。”
“不,我不在这”布鲁斯说,我跟你打赌十美元,我可以证明我不在这。”
“好”凯特说,“十美元,你证明你不在这”
“很简单”布鲁斯说,“我在香港吗?”
“不在”
“我在巴黎吗?”
“不”
“如果我不在香港也不在巴黎,那我肯定在世界的某个地方,对吗?”
“对,你肯定在某个地方”
“如果我在其他地方,我不可能在这,是吗?十美元”
“你真聪明,布鲁斯”
“我们打赌”
“当然我们有打赌”凯特说,“但是我怎么给你十美元如果你不在这”
凯特笑着离开了
tony1517125
凯特和布鲁斯同在伦敦的一家工厂上班。他们是好朋友。经常相互开玩笑。又一天,凯特上去工厂的路上碰到了布鲁斯。她说,“hi,布鲁斯。看到你真高兴。”
“我不在这儿,你怎么能看到我的。” 布鲁斯问道。
“什么意思?你不在这儿?”凯特问。“你就在这儿啊。”
“不,我不在。”布鲁斯回答说,“我可以跟你打10美元的赌,证明我不在这儿。”

“好吧,”凯特说,“10美元。现在你证明你不在这儿吧。”
“很简单,”布鲁斯说,“我在香港吗?”
“不在。”凯特说。
“我在巴黎吗?”
“也不在。”凯特说。

“如果我不在香港和巴黎,”布鲁斯接着说,“那么我一定在其他地方。对吧?”
“对啊,”凯特说到,“你必须在其他地方。”
“那么如果我其他方,我就不在这儿,是吗?给我10美元吧。”
“布鲁斯,你真聪明。”
“我们打赌了.”
“当然我们打过赌了,”凯特说。“但是你不在这儿我怎么给你10块钱呢?”
凯特大笑而去。

我纯手工翻译的,流了好多汗