请翻译一下以下的英语

Amomentlikethis.Wewillneverbeabletogoback.Holdingyoulikethiswantingthetimetostopjustt... A moment like this. We will never be able to go back. Holding you like this wanting the time to stop just the two of us. We don’t need words.
其实很简单,我只是想确认一下,谢谢。
stephenfng
A moment like this.
像这样的时刻。
We will never be able to go back.
我们再也回不到过去了(不能像过去那样了)。
Holding you like this wanting the time to stop just the two of us.
拥着你,希望时间停住,只有我们俩个。
We don’t need words.
我们之间无需言语。
ycw3
一个如此的时刻:我们再也回不去了。像这样抱着你希望时间为我们两而停留。我们不需要言语了。
cen68
像这样的一刻。我们将永远不能回去。你想这让时间停在只有我们两个人的时刻。我们不需要任何言语。
独步天下之王者
像这样的时刻,我们决不可能回去。
抱着想要只要有我们两个在一起的这个时刻停止的想法。我们不需要过多的话语~
匿名用户
先生,你很像我家的大花猪。
maybach01999
此时此刻,我们再也无法回到过去。紧拥着你希望天地间只有你我,时间定格在这一刻。万物无声。