18岁生日唱什么歌

马上18岁了和朋友一起去KTV唱歌,自己想唱点适合在18岁生日上唱的歌不知道有些什么... 马上18岁了
和朋友一起去KTV唱歌,
自己想唱点适合在18岁生日上唱的歌
不知道有些什么
匿名用户
孙燕姿《开始懂了》、曾轶可《还能孩子多久》、或是《青春纪念册》
蛙_蛙_BABY
Tokio Hotel ----World behind my world~~~
18岁是人生的一个新的篇章~~~
就像这首歌里面说的
oh, oh.

they're teeling me it's beautiful.

i believe them, but will i ever know

the world behind my wall.

the sun will shine like never before.

one day i will be ready to go,

see the world behind my wall.

18岁不是旅途的终点,是另一个开始~
外面的世界很美很向往,那我终究会看见~为了梦想,为了憧憬的未来~~

最后送这首歌的最后一段:
i'm ready to heal.

i'm ready to feel.

one day i will be ready to go

see the world behind my wall

take me there!
zl晶靡
成人礼·······
wodeairenfeier
青春无悔