请把下面的英文翻译成中文 急急急

(1)Mostforgettingtakesplaceimmediatelyafterlearning.Anhourafterlearningsomethingnew,m... (1) Most forgetting takes place immediately after learning. An hour after learning something new, more than 50% is forgotten. One month later 80% will be gone.
This shows that review is very important. If you review new material you have learnt, you remember much more. It is important to review newly learnt material a little and often. It’s also necessary to have frequent(频繁的)breaks. We best remember what we learn at the beginning of a learning period and at the point where we stop. After the break, it’s necessary to review what was learnt before the break and then continue(继续)learning the new material(材料).
(2) Modern research can tell us some important things about dreams. First, we have most of our dreams during REM (Rapid Eye Movement) sleep. At this time, the brain is very active. Second, everyone dreams – even if we cannot remember doing so when we awaken. Finally, a part of our brain helps us to understand daily experiences we have. While we are asleep, it works more slowly, and sometimes puts our thoughts and memories together in strange ways.
(3) People have strange ideas about food. For example, tomato is a kind of very delicious vegetable. It is one of the useful plants that can be prepared in many ways. It has rich nutrition(营养)and vitamin(维生素)in it. But in the 18th century, Americans never ate tomatoes. They grew them in their gardens because tomato plants are so pretty. But they thought the vegetable was poisonous(有毒的). They called tomatoes “poison apples”.
babe_jessica
1)有很多东西学过之后就会忘记。学习新的知识一个小时后,超过50%的知识会被遗忘;一个月之后,超过80%会被遗忘。这表明复习是很有必要的。如果你复习了你所学习的新知识,你能记住的就更多。经常复习学过的新东西是很有必要的,适当的休息也很重要。我们记得最清楚的一般是开始和结束时我们所学的东西。所以休息过后,应该复习休息之前的内容然后继续学习新的东西。
2)现代研究可以告知我们一些关于梦的重要东西。首先,我们经常在REM(快速眼动)睡眠状态下做梦,因为这个时候大脑十分活跃。其次,每个人都会做梦——虽然有时我们醒来时并不记得。最后,大脑的某个部分会帮助我们了解每天的经历。当我们清醒的时候,它不再活跃,而是以其他方式把我们的思维和记忆结合起来。
3)人们对事物总是会有一些新奇的想法。比如说,番茄是一种很好吃的蔬菜。它是一种很有用的植物,可以用在很多方面。它营养丰富又富含维生素。但是在18世纪,美国人却从不食用番茄。他们在花园里种植番茄是因为它长得好看,可他们认为这种蔬菜是有毒的。所以他们称番茄为“毒苹果”。
小可仙人球
1)最忘记发生后立即将学习。一个小时后,学习新知识,超过50%的被遗忘了。一个月以后80%将一去不复返了。
这表明评论是很重要的。如果你定期复习学过的新材料你,你要多。它是新学习资料,经常。它也是必要的频繁的违反频率。我们最好记住我们学习的学习期间,在那里我们停下来。在中场休息后,就有必要了解了回顾在中场休息前,然后继续进行(新材料的)继续(材料)。
(2)现代研究可以告诉我们一些重要的东西的梦想。首先,我们有我们大多数的梦想的快速眼动(REM)睡觉。就在这个时候,人脑是非常活跃。第二,每个人的梦想——即使我们无法记住这么做,当我们觉醒。最后的一个组成部分,我们的大脑能帮助我们了解我们的日常体验。当我们睡觉时,更慢,并且有时会把我们的思想和记忆的奇怪的方式在一起。
(三)对食物的爱好艺术的确是的人有奇怪的想法。举个例子,西红柿是一种很美味的菜。它是一种有用的植物可以准备在很多方面。它具有营养丰富(营养)、维生素(维生素)。但在18世纪,美国人从来没有吃西红柿。他们种植他们在花园因为西红柿真漂亮。但是他们认为蔬菜是有毒的(有毒的)。他们称之为“毒苹果番茄”。
百度网友0fbdea509
(1)最忘记规律发生在,在向学习之后。一个小时在从了解对是新某样东西之后,超过50%被忘记。更晚了月80%将是就会忘却。这个展示那对的评论是非常对重要。如果你检阅对是新材料,你已经从了解你记得多得多曾经。它是对重要新近有一点和常常检阅从了解材料。也对有 frequentbreaks 必要的 It’s。我们最好记得我们在开头一学习时期和在论点在那里我们停止方面从了解的曾经。在断裂以后,对检阅什么被从了解在断裂然后 continuelearning 的前面对是新物质(2)现代研究能关于告诉我们中的一些对重要东西必要的 it’s 做梦。首先,我们在 REM 快速眼动睡眠期间有我们梦的绝大部分。在像的时刻这次,大脑是非常活跃。第二,每人梦见 C,即使我们不能记得曾经做那样,当我们醒来的时候。最后,一部分我们大脑帮我们拿懂得我们有的每天的经验。与此同时我们是睡着,它更缓慢使工作和有时放我们想法和一起记忆在奇怪的方式中。
(3)人民有奇怪的对的食物的观念。例如,西红柿是一种非常美味的蔬菜。它是能在许多方面是有用植物之一。它有富有营养和维生素。但是在第18世纪中,美国人从不吃西红柿。他们在他们的公园中长出他们,因为西红柿植物是非常漂亮。但是他们认为蔬菜是有毒。他们称西红柿为“毒苹果”