______important information they have got!A.What an B.What C.How D.They're

请详细说明... 请详细说明 展开
落落青草香
A.What an
感叹句
他们得到了一个多么重要的信息啊(强调信息)
同义句:
How important the information they have got is(强调重要性)

what 感叹的对象是名词
what a beautiful girl(she is)!
What+ (adj)+ n.+主谓

how 感叹的对象是形容词
how beautiful (the girl is )!
How + adj or adv.+主谓
门中一
B 他们得到了多么重要的信息啊!
信息是名词 故用what不用how how是修饰形容词的

也不用an 因为信息是不可数名词
爱帮忙的楷楷妈
B....

information 不可数。。用what...

how 要改。。
How important the information(that they have got) is!
YO_229
B.What
感叹句
important information 主体是名词 所以用what
information 不可数 所以不能在前加an