高分求翻译文章

Canyouhearme?Intimeslikethese...wehavetoaskourselvesseveralimportantquestions.Howcany... Can you hear me?
In times like these...we have to ask ourselves several important questions.
How can you, I ,our friends and children really trust
that what we see on the TV and hear on the radio is ture?
How do we know that our opinions...are really our own?
How can we are sure that the weakness voices are heard
and not scared into slience?
I can tell you how.
There is one person we can thank for all of this.
We can thank this person for giving us new perspectives.
We can thank this person for giving us a choice.
The person give us an alternative to uniformity...
and short-term thinking.
We own this person for making an ordinary day into something special.
A day when we rise from the TV couch and say:
"I've changed my opinion."
There is only one world that does full justice to that person.
Hero...
Thank you

不要垃圾翻译工具的翻译,谢谢各位了
jacken99
你能听见我吗?
在这样的时候……,我们必须问自己几个重要的问题:
你,我,我们的朋友和孩子们怎能真正地相信我们在电视上所看到的、在收音机上所听到的是事情的真相?
我们怎么知道我们的观点确实是我们自己的?
我们怎能确信弱者的声音能被听到而不会因恐惧而噤声。
我能告诉你怎么做。
这都得感谢一个人。
我们感谢他给了我们新的视角。
我们感谢他给了我们选择。
这个人给我们一种一致的选择和短暂的思考。
我们拥有这个人是因为要把平凡的一天变得不寻常。
这天,我们从电视沙发上站起来说:我已经改变了观念。
只有一个词能公正地形容这个人,那就是“英雄”……
谢谢
Aislinnhp
你能听到我吗?
在这种时刻…我们必须问自己几个重要问题。
我们的朋友和孩子们、你、我怎么能真正信任
我们在电视上看到和收音机上听到的是正确的?
我们怎么知道我们的观点是我们自己真正的特色?
我们怎样才能确信这个微弱的声音
而不是恐惧的沉默?
我可以告诉你怎么做。
有一个人我们可以感谢所有这一切。
我们应该感谢这个人给我们提供新的视角。
我们应该感谢这个人给我们提供的一种选择。
这个人给我们提供了一种一致的选择……
和短期的思考。
我们承认这个人,使普通的一天变成一件特别的东西。
那一天当我们从电视沙发上站起来说:
“我已经改变了我的想法。”
只有一个词能够完全公正评价这个人。
英雄……
感谢你。
百度网友75f5241
你能听到我吗?
在这样的时代...我们要问自己几个重要问题。
你怎么能,我,我们的朋友和孩子们真正信任
这就是我们在电视上看到和听到电台未能替?
我们怎么知道我们的意见...真的我们自己?
我们怎能相信,能听到声音的弱点
而不是害怕到slience?
我可以告诉你如何。
有一个人,我们应该感谢这一切。
我们应该感谢给我们这个人的新观点。
我们应该感谢给我们一个选择的这个人。
此人给我们一个替代均匀...
和短期思想。
我们自己制作成一些特殊的普通一天,这个人。
一天,当我们从电视沙发上崛起,并说:
“我已经改变了我的意见。”
目前世界上只有一个不完全公正的任何人。
英雄...
谢谢
andychewbj
原文有多个错别字,已用括弧指出。

Can you hear me?
In times like these...we have to ask ourselves several important questions.
How can you, I ,our friends and children really trust that what we see on the TV and hear on the radio is(ture)true?
How do we know that our opinions...are really our own?
How can we are sure that the (weakness) weak voices are heard
and not scared into (slience) silence?
能听见我说话吗?
在这样的时期…有几个重要的问题,我们必须扪心自问:
现今电视与广播所播放的信息,你、我、我们的朋友及孩子如何能相信它们都是真实无误呢?
如何能分辨我们的意见…..确实是出自我们的?
如何确保微弱的声音被听到,不受威慑而缄默?

I can tell you how.
There is one person we can thank for all of (this)these.
We can thank this person for giving us new perspectives.
We can thank this person for giving us a choice.
The person (give) gives us an alternative to uniformity...and short-term thinking.
我可以告诉你
有一个人,我们可以感谢他所做一切;
感谢他为我们提供新的视角;
感谢他给我们另一种选择,
他给我们从千篇一律与短浅思维中脱颖而出的新抉择

We (own) owe this person for making an ordinary day into something special.
A day when we rise from the TV couch and say:
"I've changed my opinion."
There is only one (world) word that does full justice to that person.
Hero...
Thank you
我们平淡无奇的日子变得别开生面,这归功于他;
当我们远离电视沙发,挺身而立之日,并且说:
“我已改变观念”。
对这人,只有一个单词能够公平地反映他的贡献:
英雄….
谢谢您。

【英语牛人团荣誉会员】
a387893007
你能听见我吗?
在这样的时候……,我们必须问自己几个重要的问题。
我们的朋友和孩子们、你、我怎么能真正信任
我们在电视上看到和收音机上听到的是正确的?
我们怎么知道我们的观点是我们自己真正的特色?
我们怎能确信弱者的声音能被听到而不会因恐惧而噤声。
我能告诉你怎么做。
这都得感谢一个人。
我们感谢他给了我们新的视角。
我们感谢他给了我们选择。
这个人给我们一种一致的选择和短暂的思考。
我们拥有这个人是因为要把平凡的一天变得不寻常。
这天,我们从电视沙发上站起来说:我已经改变了观念。
只有一个词能公正地形容这个人,那就是“英雄”……
感谢。