翻译一个句子

Lifeisnotmeasuredbythenumberofbreathswetakebutbythemomentsthattakeourbreathaway!... Life is not measured by the number of breaths we take but by the moments that take our breath away! 展开
eeENJOY
知道合伙人教育行家
An English major with TEM8 & BEC HIGHER

Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that our breath away.

生命的量度不取决于我们呼吸的次数,而取决于那些给予我们惊奇的时刻。

生命的尺度不是寿命的长短,而是一生中有过多少激动人心的时刻。

生命的质量不在于呼吸的次数,而在于其中有多少令人心醉神迷的时刻。

生命并不是以我们呼吸的次数来衡量,而是以让人难以忘怀的时刻来衡量。

Pick ur favorite version~O(∩_∩)O~
sophiahuiyuan
生活不是靠我们呼吸的次数而是靠我们呼吸的瞬间来丈量的
生命的意义不在于我们呼吸的次数,而在于那些让我们惊喜的时刻.
wangrui0329
生活不是被我们呼吸的次数来衡量的,而是那些让我们激动的瞬间.