这2道英语选择题怎么做啊?

9,whentheshiplostitsenginepower,thecrewfoundthemselvesat()ofthewind.A.rateB.costC.mom... 9,when the ship lost its engine power,the crew found themselves at ( ) of the wind.
A.rate B.cost C.moment D.mercy
10,if you are unable to come to the interview,for ( ) reason,you should inform us ahead of time.
A.however B.somewhat C.whatever D.no matter.

帮我解释下相关的语法啊。谢谢各位了。
乌拉MFGoc
两道都选 C !

第一题:轮船引擎损坏后,船员只有依赖风的动力了。
第二题:不管什么原因。
张子扬2
1。 B at merci of 任由什么摆布
2.C 不管什么原因 的 “什么”
邓钰钰
D at the mercy of 是固定搭配 任由...摆布
B 为了任何原因 无论什么原因
或许小赖
9。D
10.C