这是高中英语的一段课文,哪位高手帮忙翻译一下?

Doyoulikewantafriendwhomyoucouldtelleverythingto,likeyourdeepestfeelingsandthoughts?O... Do you like want a friend whom you could tell everything to, like your deepest feelings and thoughts ? Or are you afriend that your friend would laugh at you ,or would not understand what you are going through ?Anne Frank wanted the frist kind ,so she made her diary her best friend .
对不起大家了,之前的提问中我打错了一些内容,现在更正如下:
Do you want a friend whom you could tell everything to, like your deepest feelings and thoughts ? Or are you afraid that your friend would laugh at you ,or would not understand what you are going through ?Anne Frank wanted the frist kind ,so she made her diary her best friend .
lonnerover
你喜欢可以倾诉一切的朋友么?比如说你的感情,你的思想。或者你担心你的朋友会嘲笑你,或者不理解你正在经历着什么。Anne Frank 倾向于前者,所以她把日记当成最好的朋友。
penaltytang
你想要一个你可以倾诉你最真切的想法和感觉的朋

友吗?你害怕你的朋友嘲笑你吗,或是不理解你的

想法?安妮 弗兰克就有这种想法,因此她把日记

作为她最好的朋友。
三国军中无戏言
翻译如下:
你希望拥有这样一个朋友吗?你可以向他倾诉所有你自己的事情,比如你最深刻的情感和想法?或者,你担心你的朋友会嘲笑你,担心他们无法体会你所面对的困境吗?Anne Frank 想要的是前一种朋友,所以她吧自己的日记本当成了她最好的朋友。
harrypcb
你想要一个无事不谈的朋友吗?和他说你的想法和感受。 或则是你会怕你的朋友会嘲笑你吗,或是担心他们不能理解你所经历的?Anne Frank 想要第一种,因此她把日记作为她最好的朋友。
colvin0225
你是否想找一个无话不谈的朋友,可以与你分享你最私密的情感和想法?或者你是否害怕你的朋友会嘲笑你,不理解你?安尼弗兰克便是这样的一个人,所以她把她的日记作为她最好的朋友。