Give Me Your Love 的歌词`不是Give Me Your Love tonight 歌词

胜运小龟
  Keo feat. Ralflo - Give Me Your Love / 给我你的爱

  For your love on the dance floor / 为了你的爱 在那舞池中舞动

  (Keo) :
  Everybody in the club says that your the best, babe / 俱乐部里的每一位

  都说你是最棒的 宝贝
  Everybody wants a part of you more or less, oh babe / 或多或少他们都

  想得到你 哦宝贝

  You look so fine I can't deny drives me wild / 不可否认你的美貌使我疯狂

  So give me your love give me your heart / 那么请把你的爱给我把你的心

  给我
  Desire its tearring me apart / 欲望正在将我撕裂
  Give me your love / 给我你的爱
  I give you my soul / 给我你的灵魂
  I whould give you everything at all / 我将奉上一切
  For your love / 为了你的爱

  You feeling so good and next thing go play babe / 你的感觉如此之好,下

  一件事儿出去玩乐吧 宝贝
  He makes me wanna be exited you every night and day,oh babe / 日日

  夜夜你令我激动不已

  You look so fine I can't deny it drives me wild / 不可否认你的美貌使我疯

  狂

  So give me your love give me your heart / 那么请把你的爱给我把你的心

  给我
  Desire its tearring me apart / 欲望正在将我撕裂
  Give me your love / 给我你的爱
  I give my soul / 给我你的灵魂
  I give you everything at all / 我将奉上一切
  For your love / 为了你的爱

  (Ralflo) :
  [ Bang bang so i please the dance / bang bang 所以我欣赏着舞蹈
  Keo Im not advance / 我并不心急
  Bang bang so I please the dance / bang bang 所以我欣赏着舞蹈
  ohhohooo !! ] X 2

  (Keo) :
  [ Thers something about you the colours around you / 你的特质,周围的

  光彩
  Im feeling your hallo all around / 我能感受到你的光环
  You look so amazing / 你令人惊艳
  Its driving me crazy / 我为之疯狂
  Turning my senses upside down ] X 2 / 颠覆了我的理性

  So give me your love give me your heart / 那么请把你的爱给我把你的心

  给我
  Desire its tearring me apart / 欲望正在将我撕裂
  Give me your love / 给我你的爱
  I give my soul / 给我你的灵魂
  I give you everything at all / 我将奉上一切
  For your love / 为了你的爱

参考资料: http://zhidao.baidu.com/question/169200557.html?si=8

hi_Elmo
Give Me Your Love / 给我你的爱

For your love on the dance floor / 为了你的爱 在那舞池中舞动

(Keo) :Everybody in the club says that your the best, babe / 俱乐部里的每一位都说你是最棒的 宝贝
Everybody wants a part of you more or less, oh babe / 或多或少他们都想得到你 哦宝贝
You look so fine I can't deny drives me wild / 不可否认你的美貌使我疯狂
So give me your love give me your heart / 那么请把你的爱给我把你的心给我
Desire its tearring me apart / 欲望正在将我撕裂
Give me your love / 给我你的爱
I give you my soul / 给我你的灵魂
I whould give you everything at all / 我将奉上一切
For your love / 为了你的爱
You feeling so good and next thing go play babe / 你的感觉如此之好,下一件事儿出去玩乐吧 宝贝
He makes me wanna be exited you every night and day,oh babe / 日日夜夜你令我激动不已
You look so fine I can't deny it drives me wild / 不可否认你的美貌使我疯狂
So give me your love give me your heart / 那么请把你的爱给我把你的心给我
Desire its tearring me apart / 欲望正在将我撕裂
Give me your love / 给我你的爱
I give my soul / 给我你的灵魂
I give you everything at all / 我将奉上一切
For your love / 为了你的爱
(Ralflo) :
[ Bang bang so i please the dance / bang bang 所以我欣赏着舞蹈
Keo Im not advance / 我并不心急
Bang bang so I please the dance / bang bang 所以我欣赏着舞蹈
ohhohooo !! ] X 2
(Keo) :
[ Thers something about you the colours around you / 你的特质,周围的光彩
Im feeling your hallo all around / 我能感受到你的光环
You look so amazing / 你令人惊艳
Its driving me crazy / 我为之疯狂
Turning my senses upside down ] X 2 / 颠覆了我的理性
So give me your love give me your heart / 那么请把你的爱给我把你的心给我
Desire its tearring me apart / 欲望正在将我撕裂
Give me your love / 给我你的爱
I give my soul / 给我你的灵魂
I give you everything at all / 我将奉上一切
For your love / 为了你的爱

Give Me Your Love 吴钟赫
오종혁
나 나를 보는 너의 눈 눈빛이 수상해
머릿속은 Pressure 복잡한 건 싫은데
아직도 모르겠어 너의 그 Poker face
이제는 알고 싶어 감춘 니 마음을
(니 마음을 보여줘) 숨길 필요 없어
(솔직히 말해봐) 날 원하잖아
Give me give me your love 난 정말 다른데
내 마음 깊은 곳엔 오직 너만 있는데
Give me give me your love 날 한번 믿어봐
니가 원하는 사랑 나밖에 줄 수 없어
관심 없는 듯한 너 너의 그 표정이
유혹하듯 더 끌리지 가슴이 뛰는데
숨겨둔 너의 마음을 조금씩 더 보여줘
이제는 알 것 같아 날 향한 너의 마음
(니 마음을 보여줘) 날 좋아하잖아
(솔직히 말해봐) 날 원하잖아
Give me give me your love 난 정말 다른데
내 마음 깊은 곳엔 오직 너만 있는데
Give me give me your love 날 한번 믿어봐
니가 원하는 사랑 나밖에 줄 수 없어
:::For OhJonghyuk:::
It’’s what you need to do
(니 마음을 보여줘) 숨길 수 없잖아
(솔직히 말해봐) 난 듣고 싶어
Give me give me your love 난 정말 다른데
내 마음 깊은 곳엔 오직 너만 있는데
Give me give me your love 날 한번 믿어봐
니가 원하는 사랑 나밖에 줄 수 없어
Give me give me your love 난 정말 다른데
내 마음 깊은 곳엔 오직 너만 있는데
Give me give me your love 날 한번 믿어봐
니가 원하는 사랑 나밖에 줄 수 없어

「give me your love」
作词∶阿部真央
作曲∶阿部真央
歌∶阿部真央
ねぇ Boy, すましてないで
私が欲しいなら
あなたの「好き」を见せて
もっと足りないわ (トキメかないの)
Boy, 形ばかりで中身の诘まって
ない人たちにそろそろ饱きたわ
本物をちょーだい
You can do, you can do
Give me your love
Hey baby, give me your love
もうっ、违う! そういうことじゃなく
私が欲しいのは
あなたの「好き」の言叶
こんなんじゃないわ (お金じゃないの)
Boy, 名前ばかりで中身は见ようとし
ない人たちとこれじゃ同じだわ
萎えさせないで
If you can do, you can do
Love me baby, love me baby
You can do (right now!)
Give me your love Give me your love
Give me your love, give me your love
Show me your love
Give me your love
(Show me show me baby, you really turn me on)
Give me your love
(Give me give me baby, I’m crazy for you)
Give me your love Give me your love
Give me your love, give me your love

我的最全,欧也,采纳昂。 吼吼

————————————————————————
在东篱下采菊
阿部真央 —— Give Me Your Love

作词∶阿部真央
作曲∶阿部真央
歌∶阿部真央

ねぇ Boy, すましてないで
私が欲しいなら
あなたの「好き」を见せて
もっと足りないわ (トキメかないの)
Boy, 形ばかりで中身の诘まって
ない人たちにそろそろ饱きたわ
本物をちょーだい
Youcando,youcando…
Givemeyourlove
Heybaby,givemeyourlove

もうっ、违う! そういうことじゃなく
私が欲しいのは
あなたの「好き」の言叶
こんなんじゃないわ (お金じゃないの)
Boy, 名前ばかりで中身は见ようとし
ない人たちとこれじゃ同じだわ
萎えさせないで
Ifyoucando,youcando…
Lovemebaby,lovemebaby
Youcando (rightnow!)
Givemeyourlove Givemeyourlove
Givemeyourlove,givemeyourlove

Showmeyourlove
Givemeyourlove
(Showmeshowmebaby,youreallyturnmeon)
Givemeyourlove
(Givemegivemebaby,I’mcrazyforyou)
Givemeyourlove Givemeyourlove
Givemeyourlove,givemeyourlove
lovealili
Give Me Your Love 吴钟赫
오종혁
나 나를 보는 너의 눈 눈빛이 수상해
머릿속은 Pressure 복잡한 건 싫은데
아직도 모르겠어 너의 그 Poker face
이제는 알고 싶어 감춘 니 마음을
(니 마음을 보여줘) 숨길 필요 없어
(솔직히 말해봐) 날 원하잖아
Give me give me your love 난 정말 다른데
내 마음 깊은 곳엔 오직 너만 있는데
Give me give me your love 날 한번 믿어봐
니가 원하는 사랑 나밖에 줄 수 없어
관심 없는 듯한 너 너의 그 표정이
유혹하듯 더 끌리지 가슴이 뛰는데
숨겨둔 너의 마음을 조금씩 더 보여줘
이제는 알 것 같아 날 향한 너의 마음
(니 마음을 보여줘) 날 좋아하잖아
(솔직히 말해봐) 날 원하잖아
Give me give me your love 난 정말 다른데
내 마음 깊은 곳엔 오직 너만 있는데
Give me give me your love 날 한번 믿어봐
니가 원하는 사랑 나밖에 줄 수 없어
:::For OhJonghyuk:::
It’’s what you need to do
(니 마음을 보여줘) 숨길 수 없잖아
(솔직히 말해봐) 난 듣고 싶어
Give me give me your love 난 정말 다른데
내 마음 깊은 곳엔 오직 너만 있는데
Give me give me your love 날 한번 믿어봐
니가 원하는 사랑 나밖에 줄 수 없어
Give me give me your love 난 정말 다른데
내 마음 깊은 곳엔 오직 너만 있는데
Give me give me your love 날 한번 믿어봐
니가 원하는 사랑 나밖에 줄 수 없어

「give me your love」
作词∶阿部真央
作曲∶阿部真央
歌∶阿部真央
ねぇ Boy, すましてないで
私が欲しいなら
あなたの「好き」を见せて
もっと足りないわ (トキメかないの)
Boy, 形ばかりで中身の诘まって
ない人たちにそろそろ饱きたわ
本物をちょーだい
You can do, you can do
Give me your love
Hey baby, give me your love
もうっ、违う! そういうことじゃなく
私が欲しいのは
あなたの「好き」の言叶
こんなんじゃないわ (お金じゃないの)
Boy, 名前ばかりで中身は见ようとし
ない人たちとこれじゃ同じだわ
萎えさせないで
If you can do, you can do
Love me baby, love me baby
You can do (right now!)
Give me your love Give me your love
Give me your love, give me your love
Show me your love
Give me your love
(Show me show me baby, you really turn me on)
Give me your love
(Give me give me baby, I’m crazy for you)
Give me your love Give me your love
Give me your love, give me your love