高手帮忙翻译一下

Ahighstandardofcleanlinessisonlypossiblethroughgoodcleaningmanagement.Tokeepabreastwi... A high standard of cleanliness is only possible through good cleaning management. To keep abreast with the latest cleaning systems and technology, we are members of the British Institute of Cleaning Science in UK and the Cleaning Management Institute of USA. In Dec 2009, Campaign China was accredited with the International COJTC status in Shanghai. We are now providing NSRS training to all our staff under the COJTC Accreditation systems. We have achieved the ISO 9001, ISO 14001 & ISO 18001 award for its Quality Management System in Greater China. 展开
百度网友bc2578a1f
翻译为:一个高标准的清洁只有通过良好的清洁管理。为了配合最新清洗系统和技术外,我们还要在英国科学研究所清洗英国委员和清洗管理研究所美国。在2009年12月,中国被认可的运动与国际COJTC在上海的地位。我们现在提供按摩NSRS培训,所有我们根据COJTC认证系统的工作人员。我们已经取得了ISO 9001,ISO 14001标准和ISO质量管理体系为18001在大中国奖。
希望对你有帮助
dongzhihan
一个高标准的清洁只有通过良好的清洁管理。为了配合最新清洗系统和技术外,我们还要在英国科学研究所清洗英国委员和清洗管理研究所美国。在2009年12月,中国被认可的运动与国际COJTC在上海的地位。我们现在提供按摩NSRS培训,所有我们根据COJTC认证系统的工作人员。我们已经取得了ISO 9001,ISO 14001标准和ISO质量管理体系为18001在大中国奖。