英语好的朋友 帮帮忙咯````

Thereissomeonethatiscomingorpassingawayinyourlifearoundtheclock,soyoumaylosesightofth... There is someone that is coming or passing away in your life around the clock,so you may lose sight of those seen,and forget those remembered.there is gain and loss in your life,so you may catch sight of those unseen,and remember those forgotton.Nevertheless,doesnot the unseen exist for sure?will the remembered remain for ever??

帮忙翻译一下 谢谢!
failure does not mean I am a failure! 顺便翻译一下这个 谢谢!
evermona
在你的生命里,总是有一些人不断地进入或者离开你的生活,那些曾经谋面的人你可能再也见不到,那些记忆中的人有一天也会被遗忘。当然人的一生有失也会有得,那些不曾谋面的总有一天你会见着,而那些被遗忘的有一天也会记起。纵然如此,那些不曾谋面的就一定存在吗?而记得的又将会是永远吗?

failure does not mean I am a failure!
失败一次并不代表你是个永远的失败者。
It does mean you have not succeeded yet 它只代表你尚未成功
潋滟星舞
总有一些人在你生命的时光中走过,因此你将无法聚焦那些看到过的人,并且忘记那些曾记住过的。你的生命中有得有失,所以你应该聚焦于那些看不到的人,同时记住那些忘记的人。然而,看不到的人确实存在么?该记住的人会永远被记住么?

‘失败’并不意味着我就是失败者。

能力有限,,不准确的地方还望多包涵~~~
攸杳
在人生中,总有人不断的进入和离开你的生活,所以,你会忘记那些遇见过的和那些曾记住过的;在人生中,总是有得有失,所以,你会抓住那些你看不见的,记住那些被你遗忘的;无论怎样,难道你看不见的那些真的存在?难道被你记住的就可以永远存在?

我的失败不代表我就是失败者!