比较缓慢的女声英文歌曲。

最好是比较甜美的,放在空间里合适的。谢谢了!... 最好是比较甜美的,放在空间里合适的。谢谢了! 展开
洛小歌
1. innocence——avril lavigne
2. won't let you fall, fall out of love _______黑眼豆豆
3.Can't Stop Falling ————Laurell
4.butterfly fly away performed ————麦莉 赛勒斯
5.when you say nothing at all (女生版,很好听)
5.someone's watching over me ————hilary duff
6.hilary duff ________taylor swift
7.heartbeats——————amy diamond
8.the climb performed___________麦莉 赛勒斯
9.Letting Go _________Jessica Harp
10.Stay_________tonya mitchell

好辛苦的打完,希望 采纳...O(∩_∩)O哈哈~
zxllei_bd
nerver grow old;
love in december
强烈推荐这两首,都是很甜美的歌曲,放空间应该再合适不过了,不过还得看你喜不喜欢这风格。
猫的尾巴R
冯曦妤-A little love
M2M-the day you went away ,或者是王心凌-第一次爱的人
童声- chenparty 德国童声 (虽不是女声,小女孩唱的,个人觉得蛮甜)
reNix_
High school musical When there was me and you,You are the music in me
Miley Cyrus Goodbye,The climb
Lily Allen Who'd have known
Lady gaga Wish you were here
分手信主题曲 Little house
Hilary Duff Where did I go right
Lenka The show
开开心吧DanDan
dying in the sun.卡百利乐队
do you know where you're going to 卫兰唱的版本