帮忙翻译一下。(英文)

AHealthyLifestyle,theChineseWayTraditionalChinesedoctorsbelieveweneedabalanceofyinand... A Healthy Lifestyle,the Chinese Way

Traditional Chinese doctors believe we need a balance of yin and yang to be healthy .For example,are you often week and tired ?Maybe you have too much yin.You should eat hot yang foods,like beef.Eating Dangshen and Huangqi herbs is also good for this.But people who are too stressed out and angry may have too much yang.Chinese doctors believe that they should eat more yin foods like tofu.Chinese medicine is now popular in many western countries.It's easy to have a healthy lifestyle,and it's important to eat a balanced diet.
刚刚打错了一个单词,现在重发.

A Healthy Lifestyle,the Chinese Way

Traditional Chinese doctors believe we need a balance of yin and yang to be healthy .For example,are you often weak and tired ?Maybe you have too much yin.You should eat hot yang foods,like beef.Eating Dangshen and Huangqi herbs is also good for this.But people who are too stressed out and angry may have too much yang.Chinese doctors believe that they should eat more yin foods like tofu.Chinese medicine is now popular in many western countries.It's easy to have a healthy lifestyle,and it's important to eat a balanced diet.
Naivee1208
健康的生活方式,中国式
传统的中医认为我们需要阴阳的平衡来保持健康的身体,比如说,如果你经常觉得虚弱或者累,就说明也许你是阴性身体。你应该吃一些热的阳性食物比如牛肉。吃党参和黄芪也会有所帮助。但是那些经常觉得神经紧张容易生气的人可能就是阳性身体了。中医认为他们应该多吃一点像豆腐一样的阴性食物。中药在一些西方国家很流行。
获得健康的生活方式很简单,重要的是要保持饮食平衡。

貌似是初中的课文吧?我还有印象,一句一句自己翻的哦!
yxr921123
传统的中医相信我们需要阴阳平衡以维持健康。举个例子,你虚弱或疲劳吗?或许你阴气较重。你需要吃阳热的食物如牛排。吃当参、黄芪药草也有助于此。但是有些人过于压抑或是动怒可能是阳气过盛。传统中医认为这些人需要多吃阴食如豆腐。现在中药在许多西方国家流行。养成一个健康的生活方式其实很容易,并且有一个均衡的食谱很关键。
sswcfky
A Healthy Lifestyle,the Chinese Way

Traditional Chinese doctors believe we need a balance of yin and yang to be healthy .For example,are you often weak and tired ?Maybe you have too much yin.You should eat hot yang foods,like beef.Eating Dangshen and Huangqi herbs is also good for this.But people who are too stressed out and angry may have too much yang.Chinese doctors believe that they should eat more yin foods like tofu.Chinese medicine is now popular in many western countries.It's easy to have a healthy lifestyle,and it's important to eat a balanced diet.
传统的中医认为,我们健康需要阴阳平衡.例如,你是不经常感到虚弱和劳累?也许是你阴盛阳衰.那么你应该多吃温性的食物,比如:牛肉.党参和花旗参也是很好的补阳食品.但是如果一个人感到压力很大并且容易生气,那么他也许是阳盛阴衰.中医认为这种人应该吃补阴的食物,比如说豆腐.中药现在在很多西方国家很受欢迎.拥有健康的生活方式是很容易的,但平衡的饮食尤为重要.
丶陌小七
一个健康的生活方式,传统的中国试
穿脱的中医相信我们需要有健康的阴阳平衡。例如,你会经常感到不适和疲倦吗?也许你有太多的阴。你需要吃像牛肉一样热阳的食物。吃党参和黄芪中药对这个也是有用的。但是那些太紧张和怒火很大的人也许有太多的阳。中医相信他们应该吃更多像豆腐一样的阴性食品。现代中药在许多西方国家很受欢迎。养成一个健康的生活方式很简单,并且饮食平衡也很重要。

累死勒~大哥.

貌似是高中的课文...我记得。。

你去买一本互动英语把。

上面还有课后答案。
健康的生活方式,中国方式
传统的中医认为我们需要确保阴阳平衡来保持身体健康。例如,你是否经常感到虚弱和劳累?也许你体内缺少太多的阴气。你应该吃点富含阳的食物,比如牛肉。吃点党参和花旗参也对这有帮助。但是压力大,容易生气的人可能会缺少太多的阳。中医认为他们应该多吃富含阴的食物像豆腐。现在中药在西方国家很流行。对人们来说很容易拥有一个健康的生活方式,并且平衡饮食也是很重要的。
希望楼主满意。