求英语翻译~~ 急急急~~

ANIMALEXPERIMENTSInBritain,everyyear2.5millionanimalsdieinexperimentstodevelopandtest... ANIMAL EXPERIMENTS
In Britain,every year 2.5 million animals die in experiments to develop and test new medicines. Aroud the world,animals are used to test products such as shampoo,skin screams and new cancer drugs.Are we allowed to use animals for such experiments?

Medical scientists say that animal experiments are very improtant for the development of new medicines.British law says that every ned drug must be tested on at least two different kinds of animals,such as mice or dogs.Almost every medicine you use has been tested on animals.
百度网友956dc51
动物实验

在英国,每年有二百五十万动物死于实验,这些实验用来开发并测试新药品。在全世界,洗发水、护肤霜和癌症治疗药物常常用动物做实验。人该不该用动物做这些实验?

医学科学家说,动物实验对研发新药物有非常重要的作用。英国法律规定,每种药物至少要在两种不同动物上实验后才能发售,比如老鼠和狗。生活中常见的药品几乎都被动物实验过。
阿太狼
动物实验,
在英国,每年死于250万动物实验中,开发和测试新药。我们的世界里,动物是用来测试产品,如洗发水、皮肤尖叫声和抗肿瘤新药我们可以用动物做实验?

医药科学家认为动物实验是很重要的,为开发新药物根据英国法律,每个内的药品必须被测试在至少两个不同种类的动物,例如老鼠或狗几乎每一个药物的使用已经被动物测试。