帮忙把下面英语翻译成中文,谢谢!!!

1.Thereisnotenoughinformationaboutcauseoftheproblemandprocessofhowtoimprovethequality... 1. There is not enough information about cause of the problem and process of how to improve the quality of the product. It seems that this report is made to patch up the problem.
2. There is no improved countermeasure based on analysis of the process of the failure part and the cause of it.
3. There is no improved countermeasure based on analysis of process of inspection of the failure part.
4. There is no starting date for each improvement action applied.
5. Need detailed information on cause of the failure parts and cause of failure to inspection. And when making plan to prevent the reoccurrence of the defected parts and failure to inspection, it lacks the technological approach.
goldie1
1.没有足够的关于问题原因和怎样提高产品质量的信息。似乎这份报告是给问题做补充的。
2.没有基于失败部分程序分析和原因的更好对策。
3.没有基于失败部分检查程序分析的更好对策。
4.没有每个应用的提高工作的开始时间。
需要详细的关于失败部分的原因,和没能检查的原因的信息。当计划防止再次失败时,我们缺乏技术方法。
shashawen1018
1。关于这个问题的原因和过程中如何提高产品的质量没有足够的信息。看来这次报告了补充了这个问题。
2。没有在进行对过程的故障部分及原因的分析的基础上改善对策,。
3。没有在对检测过程的故障部分的基础上改善对策分析。
4。没有每个应用的改善行动的起始日期。
5。故障和检测故障部分的原因需要详细信息。当制定计划以防止有缺陷的部件和故障复发时,它缺少技术的检测方法。
loz456
并没有足够的资料关于事情的起因和如何改善产品的质量。看来这份报告是用来修补问题。

没有改善的对策基于分析过程中失败的部分和起因。

没有改善的对策基于分析检查的过程中失败的一部分。
没有一个开始之日对于每个改善行动的应用。
为了检查,需要更仔细的资料关于部分失败的原因和起因。
当作出计划,以防止其缺陷和故障检查部分复发,但缺乏技术方法。
东海岸鸡哥
1关于问题的原因和如何提高产品的质量(我们)还没有足够的信息。好像这个报告是用来暂时解决问题的
2基于对失败零件的生产过程和引发的原因的分析,还没有改进的对策
3同上
4每一个实用的改进行动还没有开始日期
5需要失败零件的原因的具体信息以及检验失败原因。在制作计划预防残次零件的再次发生以及检测失误的时候,缺少技术手段。