翻译!!

ManyJapaneseschoolusuallyhaverulesabouteverythingfromthestudents'hairtotheirclothesan... Many Japanese school usually have rules about everything from the students' hair to their clothes and things in their school bags. Child psychologists(心理学家)now think that such strict rules are harmful(有伤害的)to the feelings of the students. Almost 40% of the students said that no one had taught them how to get on with others, how to tell right from wrong and how to show love and care for others, even for their parents. 展开
lonnerover
很多日本的学校对于学生的一切,从头发道衣服以至于书包中的任何物品,都有规定。儿童心理学家现在认为这些规定对于儿童的身心有着很大的伤害。
大约40%的学生称没有人教受他们如何与他人想出、如何区分是非、如何关心和爱护别人,甚至是他们的父母。
上邪丫丫
许多日本的学校通常有规则的所有的学生,他们的衣服和头发的东西在他们的书包。儿童心理学家认为,心理学家(现在这样严格的规则是有害的,(有伤害的)感情的学生。大约40%的学生说,没有人指教他们怎样与他人,如何明辨是非,如何表达爱和关心别人,甚至为他们的父母。
rebecca198981
许多日本的学校通常有规则的所有的学生,他们的衣服和头发的东西在他们的书包。孩子心理学家认为这样严格的规则是有害感情的学生。大约40%的学生说,没有人指教他们怎样与他人,如何明辨是非,如何表达爱和关心别人,甚至为他们的父母。
很多日本学校通常对所有事情都有规定,从学生的头发到他们的衣服和书包里的东西。儿童心理学家现在认为,如果严格的规矩对学生的感情是有害的。大约40%的学生说,没有人教他们如何与别人相处,如何辨别是非,如何对别人甚至对他们的父母表示关爱,
临风待远行2