英语自我介绍50字,很急

英语自我介绍50字,很急... 英语自我介绍50字,很急 展开
阿卡索外教网
阿卡索外教网-专注在线外一对一英语培训,一节课低至13.8元。
英语自我介绍50字:

I studied hard, outstanding, but I know good results is just one of my strengths, I caring so my classmates and I can get along; make me optimistic withstand setbacks; rich sense of justice make my legal people self-discipline. I love the comprehensive development of sports, love computer networks, love English and I also love thinking about life always full of fantasy. Admittedly, I also recognize that a clear, collective sense of honor that I have a little lacking, I also needed to strengthen the future. And I believe I will get better and better.

我学习认真,成绩优异,但是我知道成绩好只是我的优点之一,我关心他人使我和同学能够融洽相处;乐观向上使我经受得起挫折;富有正义感使我律人律己,全面发展的我热爱运动,热爱电脑网络,热爱英语,也热爱思考,永远对人生充满幻想。诚然,清醒的我也认识到,集体荣誉感是我所略微欠缺的,也是我日后需要努力加强的。我相信以后我一定会越来越好。

想要写好50个字左右的英语自我介绍的话,一定要下苦功学习英语才能写好,务必要打好英语基本功,报课在线外教英语培训班也是你不错的选择,跟着教学经验丰富的外教老师学英语,更加有自信心和兴趣,效果还是不错的,价格也就是大概一节课13.8元。

给你分享免费试听课地址:【免费领取,外教一对一精品课程】点击即可领取专属欧美外教一对一免费试听课!

阿卡索是真人欧美外教在线一对一固定纯外教英语在线教育平台,由佟大为夫妇代言的机构。一年360节课的费用是大概就几千元,一节课的价格是20元左右。

希望可以帮到你啦!

想要找到合适英语培训机构,百度搜下“阿卡索vivi老师”即可。

百度搜下“阿卡索官网论坛”免费获取全网最齐全的英语资源。

摩尔庄园126163
Hello, everybody. 大家好
My name's( ).我的名字叫( )。There are (five) people in my family. grandparents ,parents and me.我家有(五)人:爷爷奶奶,爸爸妈妈和我。
I'm taller(shorter) than some of my friends.I'm ( )centimeters.我比我的一些朋友高(矮),我()厘米。
I do well in (English).我擅长(英语)。
My favourite subject is (PE).我最喜爱的科目是(体育)。
My hobbies are singing and swimming . 我的爱好是唱歌和游泳。
Singing and swimming are great fun. 唱歌和游泳是非常有趣的。
My telephone number is( ) . 我的电话号码是:( )
My e -mail address is ( ) 我的电子邮箱地址是:( )

. I hope that every of you will love me。希望大家能喜欢我。
对你的爱写不完
Hi!(好啊)
My name is chenjie。(我的名字叫陈洁)
I‘m (年龄)years old 。(我今年x岁)
I'm friendly to everyone,so many people like me .
(我对人很友好,所以很多人都喜欢我)。
I'm (身高)cm tall。(我有xcm高)
I’m very lovely,too!(我也很可爱)
My favourite subject is English . and i like sports very much . (我最喜欢的科目是英语,而且我很喜欢运动)

English brings lots of fun . and sports makse me happy .(英语带给我很多乐趣,而且运动使我快乐)

I like this sentence:“ nothing is impossible。”(我最喜欢的一句话就是:一切皆有可能。)

So i always try my best to do everything well,and never give up easily.(所以我每一次总是尽力做好每一件事情,从来都不轻易说放弃)
So this is me ,i hope to make friends with you all.(这就是我,我希望和大家都能成为朋友。)
元知共读
My name is liu sha. I am a school girl. I am 13 years oid. I am live in Gan Su. I very likepanada and I like playing soccer, because it is interesting.【点击了解更多课程内容】
英语(英语:English)是一种西日耳曼语支,最早被中世纪的英国使用,并因其广阔的殖民地而成为世界使用面积最广的语言。英国人的祖先盎格鲁部落是后来迁移到大不列颠岛地区的日耳曼部落之一,称为英格兰。这两个名字都来自波罗的海半岛的Anglia。该语言与弗里斯兰语和下撒克森语密切相关,其词汇受到其他日耳曼语系语言的影响,尤其是北欧语(北日耳曼语),并在很大程度上由拉丁文和法文撰写。
如果您有了解这方面的想法,可以关注元知共读。公司成立以来,始终关注用户自身的成长需求,起初基于一个带动国人开始读书的朴素愿望,逐渐发展成为终身教育服务平台。在发展的七年间,有书致力于为广大用户构建一个神奇的学习场。
匿名用户
hello everybody ,my name is xxx,and now i'm 13 years old .my father and mother are enterprisers and we stay together.i like reading and writing,so i take possession of a bright and cheerful disposition.what's more,i prefer blue,beacause i enjoy the blue sky .that's all ,thank you. 大家好,我的名字叫xxx,现在我13岁。我的爸爸妈妈是企业家,我们住在一起。我喜欢读书和写作,所以我拥有开朗活泼的性格,另外,我喜欢天蓝色,因为我喜欢蓝色的天空。谢谢大家!《基本忠于作者的意图,稍作修改,也预祝你成功,希望对你有所帮助!谢谢!》