请教一个英语选择题,谢谢O(∩_∩)O

Hi,vera,haveyoucheckedtheaccountyet?Certainly,i----------itfivetimeseventhoughtyoutol... Hi,vera,have you checked the account yet? Certainly,i---------- it five times even thought you told me to do it twice A.checked B.will have checked C.have been checking D.had checked 为什么答案是选A,求各项的具体分析喔谢谢 展开
装潢走心
你好。答案是A.
答案A
-----强调“当时”,与“现在”无关。
答案B的时态不符合。不可能是将来时。
答案C的话-------have
been
checking
I
have
been
checking
it
SINCE
you
told
me
to
do
it
(twice).-----与since搭配。
答案D是过去的过去,说明在“被告诉”以前就check了five
times,矛盾。