电脑突然蓝屏,这里是出现的英文 麻烦大家了 谢谢 急ING

电脑连续出现几次了麻烦大家了我英文不好看不明白这是咋回事Aproblemhasbeendetectedandwindowshasbeenshutdowntoprevent... 电脑连续出现几次了 麻烦大家了 我英文不好 看不明白 这是咋回事 A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to you computer. DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL If this is the first time you’ve been this stop error screan. Restart you computer .If this screen appears again follow these steps Check to make sure any new hardware or Software is properly installed If this is a new installation ,ask your hardware or software manufacturer for any windows updates you might need If problems continue ,disable or remove any newly installed hardware or software,Disable BIOS memory options such as caching or shadowing If you need to use safe made to remove or disable components ,restart your computer,press F8 to select Advanced startup options ,and then Select safe mode Technical information *** STOP:0*000000D1 (0*B4C90A50,0*00000002,0*00000000,0*B4C90A50) Beginning dump of physical memory ,physical memory dump complete, Contact your system administrator or technical support group for further assistance 谢谢了 展开
在薄孔鸿羲
这是英语的中文意思:一个问题已经被发现和窗户已经关闭,以防止损坏您的计算机。
DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
如果这是您第一次被此Stop错误screan

重新启动您的计算机。如果此屏幕再次出现请按照下列步骤操作
检查以确定是否有任何新的硬件或软件已正确安装
如果这是一个新安装,请询问您的硬件或软件制造商的任何Windows更新您可能需要
如果问题仍然存在,禁用或删除任何新安装的硬件或软件,禁用的BIOS内存选项,如缓存或阴影
如果你需要使用安全作出删除或禁用组件,重新启动计算机,按F8键,选择高级启动选项,然后选择安全模式
技术信息
***停止:
*
000000D1
(
*
B4C90A50

*
B4C90A50
)
开始倾倒的物理内存,物理内存转储完成后,
联系您的系统管理员或技术支援小组提供进一步的援助
解决的办法:驱动器有时候散热不够会蓝屏,也有可能是内存卡安置不好,
电脑后面的蓝色插座你调整一下后应该就不会的
是显示器的接触不好造成的
再不行就要拿出内存卡重新装下