翻译英文? 10

DavidSobeldefendssubjectivismaboutwell-beingandreasonsforaction:theideathatnormativit... David Sobel defends subjectivism about well-being and reasons for action: the idea that normativity flows from what an agent cares about, that something is valuable because it is valued. 展开
k4u2nv

DavidSobel defends subjectivism about well-being and reasons for action: the idea that normativity flows from what an agent cares about, that something is valuable because it is valued.
翻译成:

大卫·索贝尔(DavidSobel)为关于幸福和行动理由的主观主义辩护说:这种观念认为,规范性来自于行为人所关心的东西,因为它被重视,它才有价值。
百度网友525847d

楼主所问英文David Sobel defends subjectivism about well-being and reasons for action: the idea that normativity flows from what an agent cares about, that something is valuable because it is valued.
翻译为中文意思是:大卫·索贝尔为关于幸福和行动理由的主观主义辩护: 规范源于代理人关心的东西,有些东西是有价值的,因为本身他就具有价值。
可靠且刻苦的爱侣F
David Sobel defends subjectivism about well-being and reasons for action: the idea that normativity flows from what an agent cares about, that something is valuable because it is valued.
大卫·索贝尔(David Sobel)捍卫主观主义,关注幸福感和采取行动的理由:规范性源自代理人关心的事物的观念,即有价值的东西是有价值的,因为它是有价值的。
挚诚12345
大卫·索贝尔(DavidSobel)为关于幸福和行动理由的主观主义辩护:认为规范源于代理人所关心的东西,认为某些东西是有价值的,因为它是有价值的。
海边的凯恩斯

大卫.索贝尔(美国环境教育学家)主张幸福的主观主义以及行动理性:即规范性源自于动因真正的关注点及某个事物因为被重视才真正具有价值的观点。