英语翻译句子

1你游泳没有你弟弟好,youcan'tswim________________yourbrother.2今天比昨天冷得多itis_________today____itw... 1 你游泳没有你弟弟好,
you can't swim ____ _____ _______your brother.
2 今天比昨天冷得多
it is ____ _____today ____ itwas yesterday.
3对于这个故事我比另一个喜欢的多
this story is ____ _____ ____than that one.
4这个故事不如那个有趣
this story is ____ ____ _____than that one.
5 他的身体状况一天天地好起来
he is getting _____ _____ _____every day.
急急急···,大家帮忙啦!
ron321
1. much better than

2. much colder than

3. my better favourite

4. rather less interesting

5. better and better
刘婳
句子呢?你可以上金山词霸的网站去看看 那里有在线翻译的 还不错
austria988
没有句子啊?
翻译总重要的是不要带“翻译腔”。