参加活动的英文

小薛教育问答

参加活动的英语是:participate in activities。

双语例句:

1、他以家里有事为由不参加活动。

He pleaded family commitments as a reason for not attending.

2、多参加活动以开拓自己的想象力。

Engage in activities that help you explore the creativity welling up inside.

3、他在孟菲斯市参加活动时遇害。

It was while he was campaigning in the city of Memphis.

4、她一直生病,但现在又重新参加活动了。

E going out and meeting people again.

5、专家可以指导他们参加活动从而提高技能。

Those experts can guide the participants over. the activities by enhancing their skills.

6、同学报名参加活动前必须先得到家长的同意。

Student applicants must get prior approval of their parents before applying for

the activity.

英语

英语是印欧语系日耳曼语族下的语言,由26个字母组成,是欧盟以及许多国际组织以及英联邦国家的官方语言,亦是世界上使用最广泛的语言。它诞生于日德兰半岛和莱茵河流域,通过英国的殖民活动传播到了世界各地,后因英美两国经济、军事和政治的世界领先地位而成为一种国际语言。