一些简单的英语题目

用所给单词完成句子,一空一词。1:看!比尔在看书。Look!Bill(注意,这里有两个空格).(read)2:听!孩子们在唱歌。Listen!Thechildren(注意... 用所给单词完成句子,一空一词。
1:看!比尔在看书。Look!Bill (注意,这里有两个空格).(read)
2:听!孩子们在唱歌。Listen!The children (注意,这里有两个空格).(sing)
3:吉姆在那儿?他在踢球。Where is Jim?He (注意,这里有两个空格)football.(play)
4:他们不是在放风筝,他们在放飞机。They (注意,这里有两个空格)kites;they (注意,这里有两个空格)planes.(fly)
5.你父亲在看电视吗?不,他在做饭。 (这里是一个空格)your father (这里是一个空格)TV?(watch) NO,he (注意,这里有两个空格)(cook).
6.Lusy和Lily正在玩游戏吗?是的。她们在那儿玩? (这里是一个空格)Lucy and Lily (这里是一个空格)games?(play) Yes, (注意,这里有两个空格) Where (这里是一个空格)they (这里是一个空格)?
jtrsteven
1) is reading
2) are singing
3) is playing
4) aren't flying; are flying
5) Is; watching; is cooking
6) Are; playing; they are; are; playing

希望帮上忙……
回忆会有皱褶
Look!Bill is reading
Listen!The children are singing

Where is Jim?He is piaying football
They aren't flying kites;they are flying planes
Are you father watching TV ? NO,he is cooking
Are Lucy and Lily playing games? Yes,they are . Where are they playing
怀旧谭
不回答了,上面有人回答了
jlj430_2008
1.is reading
2.are singing
3.is playing
4.are't flying are flying
5.Is watching is cooking
6.Are playing they are
are playing