求英文高手翻译

Ireallyneededtogoonholidaytode-stressandrelax.WewenttoPicosdeEuropa,andweenjoyedourse... I really needed to go on holiday to de-stress and relax. We went to Picos de Europa, and we enjoyed ourselves a lot. I’d been there 20 years before, and I had nice memories of that trip,” Eneko wrote on his webpage.

After the break, back to work. “I have ten hard weeks ahead until the big day comes of the Ironman World Championship in Hawaii. My coach Iñigo Mujika and I have planned everything. One thing is clear: We must train as hard as we can to come the starting line in Kona in better shape than ever. We’ll focus on the three components of triathlon, especially on running, because it is he who runs faster that wins the race in Hawaii,” Eneko remarked.
Eneko has his own mantra, a formula he will draw inspiration from in his training time and during the race itself. “In the meeting with Iñigo, three numbers got stuck in my head that I’ll repeat to myself when I lose heart. They’re my goal. I’ll reveal the secret at the right time,” he said, with an air of mystery.
匿名用户
我确实向从-压力需要剩下的右手击球员的左后方场地假日和放松.我们去Picos从欧罗巴,和我们很多玩得痛快.I’d是那里20年以前的事物和我有好的对那旅行的回忆,”Eneko写作他的webpage的问题. 在断裂以后,支持向工作.向前直到重大的一天十困难的几星期“I在夏威夷有Ironman世界锦标赛的情欲高潮. 我的Iñigo Mujika和我有的教练计划一切.东西清楚的个:我们必须尽可能努力来开始在Kona在朝派身上比过去任何时候沿较好形状排列,训练.有关特别在跑步上铁人三项,因为它是跑的他,更快那赢得竞选在朝派夏威夷 ,”Eneko的三个成分We’ll焦点谈论.Eneko有他的自己符咒,在他训练时间方面和在竞选期间它自己由一个公式,他将的获得灵感.“In和Iñigo的会见,使三号进入陷在我的头那I’ll中向我自己重述什么时候我灰心.They’re我的目标.I’ll泄露在正确时间,”他随着一空气的神秘说的秘密.
qianandy
没奖励还给翻译啊
匿名用户
我真的需要去度假,减压,放松一下。我们去Picos欧洲,我们玩得很开心。我已经有20多年前,我有好的记忆的旅行,”Eneko写在他的网页上。

在中场休息后,回去工作吧。”我有十个坚硬的几周里,直到大日子来到的世界锦标赛在夏威夷的铁人。我的教练。中国Mujika和我所做的一切。有一点是明确的:我们必须培养的努力来开上比以往任何时候都更好地塑造本岛。我们将集中在三个组成部分,特别是在跑,铁人三项,因为这是他谁跑得快,赢得了比赛,”Eneko在夏威夷说。
Eneko都有自己的咒语,他将具有重要的启示在他的训练时间,在正式比赛。”在会议,三种数目卡住了。在我的脑海里,我将重复时我对自己失去信心。他们是我的目标。我将把这个秘密是在正确的时间,”他说,用一种神秘的气氛。