求英语达人来翻译

WhydoFilipinosmakefunof…Iftheylearnedwhatracism(种族歧视、种族主义)andstereotypes(陈词滥调)aremayb... Why do Filipinos make fun of…
If they learned what racism(种族歧视、种族主义) and stereotypes(陈词滥调) are maybe they will think twice of what they are saying to people. Not only that it is hurtful(伤害) but it is offensive(令人不快的).

When I was a kid I have witnessed(目睹) the way they make fun of people with darker skin, I guess that is how America was during the segregation(隔离) days.

Maybe its just for fun and people don't really care. So why does it happen? I can still see these things when I watch TFC. Maybe it is part of the fun.

第一段自己怎么翻译都不通顺 所以干脆求全文翻译 来彼此印证一下理解
翻译引擎翻译出来的就算了……
安克鲁
Why do Filipinos make fun of…
为什么菲律宾人以.....取乐

If they learned what racism and stereotypes are maybe they will think twice of what they are saying to people. Not only that it is hurtful but it is offensive.

如果他们学了什么是“种族歧视”和“陈词滥调”,他们也许会仔细考虑跟别人说什么。因为这既是一种伤害,也是冒犯他人行为。

When I was a kid I have witnessed the way they make fun of people with darker skin, I guess that is how America was during the segregation days.

当我还是孩子的时候,我亲眼目睹过,他们取笑别人黑皮肤。我猜想,在种族隔离年代,美国人就是这样取笑黑人的。

Maybe it is just for fun and people don't really care. So why does it happen? I can still see these things when I watch TFC. Maybe it is part of the fun.

也许他们只是乐一乐而已,人们并不介意。为何如此?当我看TFC(Filippine Channel)节目时,我仍然看到这样情况,也许这只是娱乐的一部份而已。
好奇的孩子haha
被何菲律宾人取笑…
如果他们学会了什么种族主义和陈词滥调也许他们会三思而后行,他们在说些什么。不仅如此,它是有害的,但它是无礼的。
当我还是个小孩的时候,我亲眼目睹他们取笑深色皮肤的人,我想这是如何在美国被隔离的日子。
也许它只是为了好玩,人们并不在乎。那么为什么会发生这种情况呢?我还可以看到这些事,当我看TFC)。也许它是乐趣的一部分。
百度网友159dbfb
为何菲律宾人取笑…
如果他们学会了什么种族,种族主义)和(种族歧视刻板印象(陈词滥调),也许他们会三思而后行,他们在说些什么。不仅如此,它是有害的(伤害),但它是进攻(令人不快的)。

当我还是个小孩的时候,我亲眼目睹了)他们(目睹取笑深色皮肤的人,我想这是如何在隔离(美国)天隔离。

也许它只是为了好玩,人们并不在乎。那么为什么会发生这种情况呢?我还可以看到这些事,当我看TFC)。也许它是乐趣的一部分。
nnnpppoooyyy
为何菲律宾人取笑…
如果他们学会了什么种族主义和陈词滥调也许他们会三思而后行,他们在说些什么。不仅如此,它是有害的,但它是无礼的。
当我还是个小孩的时候,我亲眼目睹他们取笑深色皮肤的人,我想这是如何在美国被隔离的日子。
也许它只是为了好玩,人们并不在乎。那么为什么会发生这种情况呢?我还可以看到这些事,当我看TFC)。也许它是乐趣的一部分。