请高手帮我翻译下面这句话 非常感谢

-Mom'ssick,shesaysshecan'tgetup.Iknowbrotherisgettinghungry.Imustgotothevillageandask... - Mom's sick, she says she can't get up. I know brother is getting hungry. I must go to the village and ask for some feeds, would you help me?
- Sure Connie, I'll help ya.
- I always feel good when you're with me.
- You're my friend Connie.
- Are you always gonna be there when I grow up, are you?
- Cross my heart.
这段话很喜欢,像是一段孩童的誓言
,听着很美,但是具体不知道怎么翻译,是什么意思?
花开花谢0762
-妈妈病了,她说她不能起不来床。我知道弟弟也在挨饿。我必须到村庄要些食物,你会帮我吗?
-Connie,当然我会帮你的。
-当你跟我在一起的时候我总是感觉很好。
-Connie,你是我的朋友。
-当我长大后你会一直在这里吗?你会吗?
-我发誓会的。
stk2046
妈妈的病,她说她不能起床。我知道弟弟饿了。我必须去村庄,并要求对一些饲料,你能帮我吗?
- 当然康妮,我会帮你的。
- 我总是感觉良好时,你和我在一起。
- 你是我的朋友康妮。
- 你总是会在这儿陪我长大了,是吗?
- 我的心。