翻译一下英文、,。

Make-upandcostumesClownsuselotsofmake-up.Itlookslikeamask,butitdoesnothidetheclown'sf... Make-up and costumes
Clowns use lots of make-up.It looks like a mask,but it does not hide the clown's face.Make-up helps the audience see the clown.When he looks happy,sad,surprised or scared,the make-up can show it better.
Why do clowns dress like that?
Clowns wear funny clothes.Often,the clothes look fine,butthey do not it right .The jacket,hat or shoes are too big or too small,and this makes the audience laugh.
Clwns are not only popular in circuser/You see them at childen's
parties,and even at restaurants!This clown is called'Ronald'.You can see him at McDonald's!
可能会错 请指出哈!~~~
来自湖山才貌双全的于吉
化妆和服装.
小丑化很多的妆.看起来就像面具一样,但是它并不能盖住小丑的脸.妆容能让观众明了的看见小丑的样子.当他兴奋,悲伤,惊讶抑或者惊慌,这些妆容就能很好的把表情表现出来.
那为什么小丑们要穿成那样呢?
小丑们穿着很有趣的服装.通常呢,这些服装看起来很好,但是穿的不那么合身.夹克,帽子还有鞋子不是大就是小,而就是这些恰恰能让观众看的大笑起来.
小丑们不仅只在马戏团里面很流行,我们能在孩子们的派对上看见他们的出场,甚至一些饭店也会有!这个小丑叫"Ronald".你能在麦当劳看见他!
沾了双罗袖
化装和服饰
小丑使用大量的化妆品,它看起来像个面具,但是它并没有遮掩住小丑的脸,化妆帮助观众看的更清楚。当他看起来高兴、悲伤、惊讶或者恐惧,化妆会让一切看起来更明显
为什么小丑穿成那样
小丑穿着可笑的衣服,通常,衣服看起来不错,但是事实并不是这样。夹克、帽子或者鞋太大或太小,这都会让观众笑出来
小丑并不只在马戏团很受欢迎,你也会在孩子们的聚会里看到他们,甚至在饭店!小丑也被叫做“Ronald”,你在麦当劳里也可以看见