--Betty is already more than an hour late . Do you thank she _____her mind about --joinins us? that

--Bettyisalreadymorethananhourlate.Doyouthankshe_____hermindabout--joininsus?thatisha... --Betty is already more than an hour late . Do you thank she _____her mind about
--joinins us?
that is hard for me to say.
A.Will change B. is going to change C. has changed D.changed
请给出详细答案
洪成荫ew
A和B都是将来时,而语意应是“Betty已经改变了主意(所以都过了一个小时了还没有来)”,所以排除。
“改变了主意”中的“改变change”不是延续性动词,所以用has changed,而不是一般过去时的changed
所以选C~
希望对你有帮助~
瞥未草青
C
你认为她改变主意了吗?
已经改变
ab将来时 不对
d过去式也不对
yyaish
C