My Summer Holiday I had a happy summer holiday.It lasted for about two months.At the beginning of t

MySummerHolidayIhadahappysummerholiday.Itlastedforabouttwomonths.Atthebeginningoftheh... My Summer Holiday
I had a happy summer holiday.It lasted for about two months.At the beginning of the holiday,I just stayed home,for I was tired from the heavy study in school.Then I went traveling with my classmates.I went to Shanghai Expo.I spent six days there.After that I had to return to school to have extra classes,for I was going to graduate the next years.I went to school early in the morning and went home in the afternoon as I usually does during school days.It lasted for about half a month.I enjoyed it though tired. 全文什么意思?
123shadows
我的暑假假期。我有一个快乐的假期。他一直延续2个月、
我的暑假。
我有一个快乐的暑假。它一直延续2个月。假期刚开始的时候。我仅仅就只呆在家里,对于有很繁重的学业的我。我很想和我的同学一起去旅行。我去上海世博会。我呆了6天在那儿。之后。我必须返回学校那个特殊的班级。为了我明年能够毕业。我早上很早就去了学校然后中午回了家像经常在学校的日子那样。它一直延续到大概一个月。尽管很累我很享受。

这是所有翻译的内容。只是我个人理解,呵呵。不太好。但是尽力了。
江汉客
我的夏日假期
我有一个快乐的暑假.在两月前假期开始了,开始我只是呆在家里,因为我累了,从学校那沉重的学习解脱出来以后,我和我的同学我去旅行去了上海世博会。。
残梦纷飞
这么简单的问题,还要我问...

参考资料:

昳真白538
我的假期
我有一个快乐的暑假它持续了大约两个月刚开始的时候,我就呆在家里的节日,因为我累了,从繁重的学习的学校然后我和我的同学一起去旅行的. 我去了上海世博会我花了6天的在那里从那以后,我不得不返回学校有额外的课程,因为我将要毕业以后的几年里我去学校一大早就回家去,在下午我通常是在学校的日子. 它持续了大约半个月我喜欢它虽然很累。