帮忙翻译一下这两段英语...谢谢了:

Asmalldogwouldbark(吠)andwarnthemifsomeonetriedtobreakintotheirhouse.AfterMrSnowgaveth... A small dog would bark(吠) and warn them if someone tried to break into their house.After Mr Snow gave the Browns a book on pet care,they chose one and wanted to take her home right away.But the animal doctor hadn't checked her yet.So,Mr Snow told them to return on Sunday.
On Sunday afternoon the Browns went to the animal shelter.The animal doctor said:"Shadow has had all of her shots(预防针).She will be healthy.''The Browns thanked the doctor and took Shadow home.
shirleyqqj
如果有人试图闯进他们的房子,一只小狗会吠并且警告他们。当Mr Snow给了布朗夫妇一本关于宠物照看的书后,他们选了一本并想马上带她回家。但兽医还没有给她做检查。所以,Mr Snow让他们星期天再来。
布朗夫妇在星期天的下午到兽医的诊所,兽医说;“Shadow已经打过所有的预防针,她会很健康的。”布朗夫妇谢过医生并把Shadow带回家。
百度网友f3128e899
一只小狗将树皮(吠),并提醒他们如果有人试图闯进房子. 斯诺先生给布朗夫妇之后,一本关于宠物,他们选择了一个和想要把她带回家吧但是动物医生没检查呢所以,斯诺先生告诉他们周日回来。
在周日下午,布朗一家动物收留所的. 动物的医生说:“影子有她所有的镜头(预防针),她会healthy. "布朗感谢医生和把影子回家。

参考资料: 有道词典

叶子901210
如果有人试图进入他们的房子,小狗会通过叫声来警告他们。在Mr.Snow给了Browns、一家一本关于照顾宠物注意事项的书后,他们选了一个并且向马上带她回家。但是兽医还没有给她做检查,所以Mr.Snow告诉她们周日再来。
周日下午,Brown一家去动物收容所,兽医说:“Shadow已经打了所有的与反震,她很健康。”Brown一家谢过医生,带着Shadow回家了。