求英语系帮忙翻一下英语,谢谢啦!

Heavydrinks,heavycigarettes;;atthebarofloneliness,dripbydrip;;anoldsongslowlycries;;h... Heavy drinks, heavy cigarettes;;at the bar of loneliness, drip by drip;;an old song slowly cries;;how much it didn't get enough of your kisses;;And if the world isn't everything you dreamed;;and if it always adorns you with fake promises;;tonight the night seems like it's your friend;;the red of the moon, apply it on your lips;;Wherever you are, don't shed a tear;;Just be sure to return at sunrise;;see the the stars curiously dreary;;asking you, speaking to you of me
勿用软件翻译,谢谢
饮之太和
Heavy drinks, heavy cigarettes;;
狂喝酒, 猛抽烟
at the bar of loneliness, drip by drip;;
在那寂寞的酒吧, 一滴又一滴
an old song slowly cries;;
那老歌慢慢地唱着
how much it didn't get enough of yourkisses;;
你的吻不论多少仍是不足够
And if the world isn't everything youdreamed;;
如果世界并不是你所想象的那样
and if it always adorns you with fakepromises;;
如果世界给你的只是修饰过的虚假承诺
tonight the night seems like it's yourfriend;;
那让今夕作为你的朋友
the red of the moon, apply it on your lips;;
借那红月的红来染你的双唇
Wherever you are, don't shed a tear;;
不论你到何处, 别落泪
Just be sure to return at sunrise;;
请记着日出之前便回来.
see the the stars curiously dreary;;
那些好奇而沉寂的星星
asking you, speaking to you of me
在问你, 在告诉你我的一切
fenny_dokidoki
Heavy drinks, heavy cigarettes;;at the bar of loneliness, drip by drip;;an old song slowly cries;;how much it didn't get enough of your kisses;;And if the world isn't everything you dreamed;;and if it always adorns you with fake promises;;tonight the night seems like it's your friend;;the red of the moon, apply it on your lips;;Wherever you are, don't shed a tear;;Just be sure to return at sunrise;;see the the stars curiously dreary;;asking you, speaking to you of me沉重的饮料,香烟;重;在孤独的酒吧,滴;;一首古老的歌慢慢哭;;多少没有得到足够的亲吻你;;如果世界不是你所有的梦想;如果它总是;点缀你虚假的承诺;;今晚看起来这是你的朋友;;月亮的红色,它适用于你的嘴唇;;无论你在哪里,不要流泪;;一定要返回的日出;;看到星星出奇的沉闷;;问你,你对我说
獨倚朢茳楼
沉重的饮料,重香烟;;在寂寞的吧,滴灌滴灌;;一首老歌慢慢地哭泣;;多少没有得到足够的吻;,如果世界上没有你的一切梦想;;如果它总是点缀你用假承诺;;今晚的夜好像它是你的朋友;;月球的红色,它适用于你的嘴唇;,无论您在哪里,不要流下了眼泪;;只是一定要返回在日出;,看到的星星好奇地沉闷;;问你,说我给你
汨沐兮
重型饮料、香烟;在酒吧里的孤独,滴答滴答;一首古老的歌慢慢哭;多少没有得到足够的亲吻你;如果世界不是你所有的梦想;如果它总是;点缀你虚假的承诺;今晚看起来这是你的朋友;月亮的红色,它适用于你的嘴唇;无论你在哪里,不要流泪;一定要返回的日出;看到星星出奇的沉闷;问你,你对我说
于鑫51
沉重的饮料,香烟;重;在孤独的酒吧,滴;;一首古老的歌慢慢哭;;多少没有得到足够的亲吻你;;如果世界不是你所有的梦想;如果它总是;点缀你虚假的承诺;;今晚看起来这是你的朋友;;月亮的红色,它适用于你的嘴唇;;无论你在哪里,不要流泪;;一定要返回的日出;;看到星星出奇的沉闷;;问你,你对我说