谁有好听的英文歌

xuqijack
1.后街男孩:《I want it that way 》《as long as you love me》《show me the meaning of being lonely》《anywhere for you》......好听的太多,我就不一一列举了
2.西城男孩:《my love 》《soledad》《you raise me up》《if i let you go》......
3.超级男孩:《its gonna be me》《Bye Bye Bye》
4.M2M:《pretty boy》《everything you do》
5.布兰妮:《baby one more time》《walk on by》
6.98度:《because of you》《stay the night》
7.娃娃脸:《the loneliness》
8.其他的还有《burning》《cry on my shoulders》《timeless》《there you will be》《winter in my heart》《ONLY love》《just show me how to love you》《when you say nothing at all》......
够多的了吧,每一首都是我很喜欢的歌,希望你也喜欢
先生你谁啊你
我的名字叫依莲
还不错
冰叶粉梦
yesterday once more
yuweiwei31
Tell me why
杰爱启艳BKc6d
死一样的痛过
BABY
新新欢旧旧爱
so simple