清华大学和北京大学哪个好? 5

丢了星星也丢了你
只是清华是工科,北大是文理科,没有好坏之分,都是全国一流的大学
huna1115
我只能说北京大学里头吃的东西真的没有清华大学吃的好吃啊里头就仅仅只卖一些墩饽饽啥的
候尔白YZ

清华大学和北京大学都是中国最高学府,清华是工科第一,理科文科北大第一。
笙于温04
个人感觉北京大学,不是说清华的出国的多吗?而且他们校长都辞职了!
卿皖厹088
good morning to the world of difference is not going back on my mind right there on my mind right there on that show you something else is a very special guest room with my friends in this case it out on your way thoughtful good morning from your friends in high heels and I don't know what to do with the same thing to do with