帮忙翻译一下成英语,谢谢,大概意思也可以,不要电脑翻译的。

赤峰市有浓郁的蒙古族风情。美丽神奇的昭乌达草原养育了热情豪爽的“马背上的民族”——蒙古族,他们的传统生产生活方式、待人接物的礼仪、祭祀神灵与礼拜祖先的程序,蒙古族婚礼、蒙... 赤峰市有浓郁的蒙古族风情。美丽神奇的昭乌达草原养育了热情豪爽的 “ 马背上的民族 ”—— 蒙古族,他们的传统生产生活方式、待人接物的礼仪、祭祀神灵与礼拜祖先的程序,蒙古族婚礼、蒙古族服装服饰、民族歌舞、各种节庆活动和蒙古族饮食等包容了民族文化的内涵。 展开
百度网友157ef76
Chifeng city have full-bodied amorous feelings of Mongolia. Beautiful magic zhao WuDa grassland raises the enthusiasm of the horse "gracious Mongolian nationality" -- the traditional production and their way of life, with the divine worship, sacrifice and etiquette, Mongolian wedding ancestors program, Mongolian nationality dance, clothing, all kinds of festival activities and Mongolian diet and embracing the ethnic culture connotation.