英语动画片中的单词句子 30

说出动画片的名字... 说出动画片的名字 展开
bluegods
婚礼誓言
With this hand, I will lift your sorrows.(我将用这只手带你走出困苦与忧伤)
Your cup will never empty, for I will be your wine.(你的酒杯将永不干涸,因为我会成为你的生命之酒)
With this candle, I will light your way in darkness.(我将用这只蜡烛照耀你的路,拯救你于黑暗)
With this ring, I ask you to be mine.(我将用这只戒指向你求得永远的幸福...)

僵尸新娘