急求翻译!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

本来这样的事情根本就不会发生在我这种运动细胞为零并且浓缩就是精华的人身上。我不会为此而困扰,可是那些一直重复发生事情已经干涉了我的生活,甚至自由。我会因为太过在意别人的目... 本来这样的事情根本就不会发生在我这种运动细胞为零并且浓缩就是精华的人身上。我不会为此而困扰,可是那些一直重复发生事情已经干涉了我的生活,甚至自由。我会因为太过在意别人的目光而畏惧独自行走;我会因为不敢面对孤独而选择附和他人;我会因为不够勇敢而眼看机会消失在自己面前 展开
匿名用户
in fact,such things should not happen on one like me ,a concentrated one with essence but without athleticism,i will not be bored by this,now these things occur repeatedly ,this disturbed my life even my free activities,i am so careful of other 's attitude that i dare not act by myself,i have to go along with others because i have no definite views of my own,i will lose opportunities because of without courages
临风待远行2