写一篇自我介绍的英语作文

我的中文名字叫熊璇,我的英文名字叫Nancy,我今年14岁了,上七年级,我最喜欢的颜色是黑色,我最喜欢的电影是冰雪奇缘,星期一到星期五是我上学的日子,在星期六的时候我通常... 我的中文名字叫熊璇,我的英文名字叫Nancy,我今年14岁了,上七年级,我最喜欢的颜色是黑色,我最喜欢的电影是冰雪奇缘,星期一到星期五是我上学的日子,在星期六的时候我通常在9点起床,然后打扫我的房间,下午我通常会写作业,星期天我会去超市买面包,偶尔还会去图书馆看书
加分哦,希望各位亲们,加油啊,谢谢了
爱你的我丶__
My name is Xiong Xuan,and my English name is Nancy, I am 14 year old and in seventh grade, my favorite color is black, my favorite movie is ice and snow country, is the day when I go to school from Monday to Friday, on Saturday I usually get up at nine o 'clock, and then clean my room, in the afternoon I often do homework, on Sunday I will go to the supermarket to buy bread, occasionally go to the library to read books