一小段英语短文翻译--------------不是高手勿进

(7)Whatpowerenthusiasmhas!Whenthatpowerisreleasedtosupportthecertaintyofone’spurposea... (7)What power enthusiasm has! When that power is released to support the certainty of one’s purpose and is constantly strengthened by faith, it becomes an irresistible(不可抗拒的)force which poverty and temporary defeat can never match.
(8)You can communicate that power to anyone who needs it. This is probably the greatest work you can do with your enthusiasm.
请标准翻译(不要机器翻译的),谢谢
绿色的猫900
热情的力量多么巨大!那股力量一旦为信念所迸发,就能让你的人生目标更加坚定并且信念也会不断强化着这股力量,
它将成为一种让贫穷和暂时的挫折也无法匹敌的不可抗拒的力量。
你能将这种力量传递给所有需要的人们。这大概是最伟大的工作了。
吉原花街不下雨
这就是热情的力量了了!当力量被释放,目的的确定性和信心不断增强,这会变得无法抗拒.他是贫困和暂时的失败无法战胜的.你可以向需要力量的任何人交流,这大概会是可以用你的热情做的最好的工作.