谁能帮翻译一下这段英文歌词

AllmyfriendsaskwhatcantheydoTohelpmegetoveryouButI'mnotblueandallbrokenintwoWhyshould... All my friends ask what can they do
To help me get over you
But I'm not blue and all broken in two
Why should I miss you?
'Cause you'll be back every night in my dreams
You'll be back and it won't even seem like you're gone
No I won't be alone
'Cause you'll be back every night in my dreams
Walk the floor and cry until dawn
Watch the floor and sit by the phone?
Oh no, not me
Why worry and moan just because you're gone?
'Cause you'll be back every night in my dreams
You'll be back and it won't even seem like you're gone
No, I won't be alone
'Cause you'll be back every night in my dreams
Yeah you'll be back every night in my dreams
You'll be back and it won't even seem like you're gone
No, I won't be alone
'Cause you'll be back every night in my dreams
I'll see you in my dreams, dreams, dreams
口耐的晨晨
All my friends ask what can they do
我所有的朋友都问他们能做什么
To help me get over you
来帮我摆脱你
But I'm not blue and all broken in two
但我不是伤感 ,只是情感断了
Why should I miss you?
我为什么要想念你?
'Cause you'll be back every night in my dreams
因为你会每天晚上在我的梦中
You'll be back and it won't even seem like you're gone
你会回来的,它不会像你走了
No I won't be alone
我不会孤单
'Cause you'll be back every night in my dreams
因为你会每天晚上在我的梦中
Walk the floor and cry until dawn
走在地上哭到天亮
Watch the floor and sit by the phone?
在楼梯上坐在电话旁等你打来电话?
Oh no, not me
哦,不,不是我
Why worry and moan just because you're gone?
为什么要担心和抱怨只是因为你走了?
'Cause you'll be back every night in my dreams
因为你会每天晚上在我的梦中
You'll be back and it won't even seem like you're gone
你会回来的,它不会像你走了
No, I won't be alone
不,我不会孤单
'Cause you'll be back every night in my dreams
因为你会每天晚上在我的梦中
Yeah you'll be back every night in my dreams
你会每天晚上在我的梦中
You'll be back and it won't even seem like you're gone
你会回来的,它不会像你走了
No, I won't be alone
不,我不会孤单
'Cause you'll be back every night in my dreams
因为你会每天晚上在我的梦中
I'll see you in my dreams, dreams, dreams
我会在我的梦里,看到你的梦境

采纳一下吧
安格斯飞
我的所有朋友都在问他们可以帮我什么

帮助我忘记你
但我并不忧伤也并不失望
为什么我要想念你?
因为你每夜都会回到我的梦里
你会回来也并不像你曾经离开
不我不会孤单
因为你每夜都会回到我的梦里
在地板上踱步并哭到天亮
看着地板,挨着手机?
哦不,不要是我
为什么因为你的离开而担心和忧伤?
因为你每夜都会回到我的梦里
你会回来也并不像你曾经离开
不我不会孤单
为什么因为你的离开而担心和忧伤?
因为你每夜都会回到我的梦里
你会回来也并不像你曾经离开
不我不会孤单
因为你每夜都会回到我的梦里
我会在梦里看到你

一个字一个字敲的 望采纳~
顺便问一下这是什么歌啊~
candy禾禾
我所有的朋友询问他们能做什么
帮助我征服你
但我不是蓝色,都破成两半
我为什么要想念你?
因为你会回来每天晚上在我的梦想
你会回来,它甚至不会看起来像你消失了
不,我不会孤单
因为你会回来每天晚上在我的梦想
走在地板上,哭到天亮
看地上,坐在电话吗?
哦,不,不是我
为什么担心和抱怨仅仅因为你去了?
因为你会回来每天晚上在我的梦想
你会回来,它甚至不会看起来像你消失了
不,我不会孤单
因为你会回来每天晚上在我的梦想
是的你会每天晚上在我的梦里
你会回来,它甚至不会看起来像你消失了
不,我不会孤单
因为你会回来每天晚上在我的梦想
再见我的梦想,梦想,梦想
无垠思考者
我所有的朋友都问他们能做什么
帮我摆脱你
但我不是蓝色,都断了
我为什么要想念你?
因为你会每天晚上在我的梦中
你会回来的,它不会像你走了
我不会孤单
因为你会每天晚上在我的梦中
走在地上哭到天亮
看楼,坐在电话?
哦,不,不是我
为什么要担心和抱怨只是因为你走了?
因为你会每天晚上在我的梦中
你会回来的,它不会像你走了
不,我不会孤单
因为你会每天晚上在我的梦中
你会每天晚上在我的梦中
你会回来的,它不会像你走了
不,我不会孤单
因为你会每天晚上在我的梦中
我会在我的梦里,看到你的梦想,梦想

巧啊,我们家也在放这种音乐。(中文版)
科技达人小熊猫
那一段呢?