问些英语翻译

TVisveryhelpfultothosewhowanttobeinformedofthenewdevelopmentofscienceandtechnologyoft... TV is very helpful to those who want to be informed of the new development of science and technology of the day.
Bamboo can be used to make many everyday life items such as desks,chairs and beds.
I've raised my work efficiency with the help of the Internet.
Drivers should always keep "safety" in mind and obey the traffic rules while driving.
The young man was rewarded for saving the boy.
英语每日习得
TV is very helpful to those who want to be informed of the new development of science and technology of the day.
电视对告知人们当今科学的发展和当今的技术是很有用的。

Bamboo can be used to make many everyday life items such as desks,chairs and beds.
竹子可以用来做很多日常生活用品,例如桌子,椅子和床。

I've raised my work efficiency with the help of the Internet
有网络的帮助,我的工作效率提高了。

Drivers should always keep "safety" in mind and obey the traffic rules while driving.
司机应时刻将“安全”牢记在心并且应在开车的时候遵守交通规则。

The young man was rewarded for saving the boy.
那个年轻人因救了那个男孩而得到了奖赏。

以上皆为原创,谢绝盗用

我 很用心写哦,望对Lz有用,望采纳!
rainylonglyy
去在线翻译呗。。
benniejets
对于那些想要了解当下科学技术新发展的人来说,电视可谓是很有帮助。
竹子用途广泛,它可以被做成各种各样的生活用品,比如桌子,椅子,床等。
在网络的助力下,我的工作效率提高了。
司机驾驶时应该时刻牢记安全,遵守交通规则。
那个年轻人因为救了小男孩而被表彰。
billcao1989
电视对那些想被告知到时代最新的科学技术的发展的人是十分有用的
竹子可以用于做每日的生活必需品例如书桌,椅子和床
通过互联网,我提高了我的工作效率
司机们应该在脑海中记住安全并遵守交通规则当他开车时
这个年轻人因救小孩而受到了赞美
小破88
电视对那些想要告知的当今新的科学技术发明的人非常有帮助。
竹子被用来制作许多每天生活的项目,如桌子、椅子和床。
在网络的帮助下,我提高了我的工作效率。
司机应该时刻将安全记在心中,当行驶时我遵守交通规则。
这个年轻人因救了这个小男孩被表彰。