关于鸟的诗词

匿名用户
千山鸟飞绝,万径人踪灭。感时花溅泪,恨别鸟惊心。春眠不觉.晓,处处闻啼鸟。
智课PT3
Hope is the thing with feathers 希望是鸟儿

"Hope" is the thing with feathers—
That perches1 in the soul—
And sings the tune2 without the words—
And never stops—at all—
And sweetest — in the Gale— is heart—
And sore must be the storm—
That could abash3 the little bird—
That kept so many warm—
I've heard it in the chilliest4 land—
And on the strangest Sea—
Yet, never, in Extremity,
It asked a crumb5 — of me.
希望是鸟儿,
在人们心灵栖居,
唱着无词的歌儿,
永无止息。
心灵是甜蜜的避风港
只有猛烈的风暴,
才能威胁希望,
这慰藉心灵的小鸟。
它歌唱在最寒冷的地方
最陌生的海洋
纵然身处绝境,
也不索取分毫。
爱米莉·狄更生(1830.12.10 ~1886.05.15)

更多精彩的英语学习内容,欢迎登陆智课网进行学习。
希望能够帮助到您。
雪松独立
两个黄鹂鸣脆柳,一行白露上青天
果实课堂

关于鸟的诗句有哪些呢