英语自我介绍5句话三年纪翻译

Isjaki

简单英语自我介绍参考及译文:

I am xxx, a chinese student at the 3rd grade. I like blue colour, because it's the colour of our dear earth. I like reading, because I can learn new things. Nice to meet you.

我是XXX。我是一名来自中国的三年级小学生。我最喜欢的颜色是蓝色,因为这是我们地球母亲的颜色。我还喜欢阅读,因为我可以从中学到新的东西。在这里见到你,我很高兴。

自我介绍:

1、自我介绍是向别人展示你自我介绍好不好,甚至直接关系到你给别人的第一印象的好坏及以后交往的顺利与否。同时,也是认识自我的手段。

2、简单的说是“认识——了解——欣赏”三个步骤,但通常情况下,绝大部分的自我介绍只能达到前两个层次,很难达到第三个层次。

3、用幽默或警句概括自己的特点可加深他人的印象。

元知共读
My name is Xu Fangyan. You can call me Betty. I 'm a girl. I 'm ** years old. I 'm 154centermeters tall.I 'm in Xinqi Primary School.I 'm in Class 1, Grade 3.My classmates are very nice tome.We often help each other,and learn from each other.
翻译:我的名字叫徐Fangyan。你可以叫我贝蒂。我是一个女孩。我今年**岁。我154centermeters高。我在星旗小学。我在1班,三年级。我的同学对我都很好。我们经常互相帮助,互相学习。【点击了解更多课程内容】
想要了解更多关于这方面的相关信息,推荐咨询元知共读。公司将持续关注用户本身的需求,让所有有成长愿望、学习意愿的人,都能成为真正的终身成长者。通过服务与产品的不断完善与升级,有书将会让每个终身成长者都拥有定制化的学习方案,让成长路径与学习路径实现可视化与高效化。
小熊玩科技gj

写作思路:确立中心,围绕选材,确定重点,安排详略,选材时要注意紧紧围绕文章的中心思想,选择真实可信、新鲜有趣的材料,以使文章中心思想鲜明、深刻地表现出来。

Good morning,everyone. Thank you for taking your time. It’s really my honor to have this opportunity to take part in this interview. Now,I would like to introduce myself briefly.

大家早上好!感谢您在百忙之中抽出时间。非常荣幸有机会参加本次面试。下面我简单介绍一下我自己。

My name is Doris. I am 23 years old and born in Qingdao. I graduated from Hebei University of Science and Technology. My major is English. And I got my bachelor degree after my graduation. I also studied Audit in Hebei Normal University of Science and Technology.

I am very interested in English and study very hard on this subject. I had passed TEM-8 and BEC Vantage. I worked in an American company at the beginning of this year. My spoken English was improved a lot by communicating with Americans frequently during that period.

我的名字是多丽丝。今年23岁,出生在青岛。我毕业于河北科技大学。我的本科专业是英语并且得到了学士学位。我还在河北师范大学学习审计。我对英语很有兴趣并且很努力地学习。我已经通过了TEM-8,BEC的考试。我曾在一家美国公司工作。在那段时期,我经常与美国人进行交流,因此我的口语进步了很多。

As a motto goes "attitude is everything". If I get this job,I will put all my heart in it and try my best to do it well.

正如一句格言所说:“态度决定一切”。如果我得到这份工作的话,我将用我全部的心,而且尽力去把它做好。

good_4u
Hi everyone,
my name is Daming, I'm nine-year old, I'm from Beijing. I like mathmatics and english, and I love play soccer pretty much.