求翻译,翻译成英文

MostofpeoplegeteverydayinformationfromnewspaperorTV.Talkingaboutthemedia,newspaperisr... Most of people get every day information from newspaper or TV.Talking about the media,newspaper is regarded as the traditional one while Tv is considered as a massive and modern one.Most people prefer watching TV news and programmes to reading newspaper.People think that TV news and programmes are colourful,flexible,informative and easy-doing.But newspaper can only offer you some late information and news. Sometimes,you can find that the news in the newspaper comes much later than TV news.But,being an old reader,I should say that reading newspaper can give you a different taste,and permit you much more time to think about the news that you are reading.Anyway,different media,different taste. 展开
赫di酸奶
大多数的人都得到每天从报纸的资料或对媒体TV.Talking,报纸被视为而电视是一宗大规模的现代one.大多数人喜欢看电视新闻和方案,以看报纸.人们认为认为传统之一电视新闻和节目丰富多彩,灵活,内容丰富且易于doing.但是报纸只能为您提供一些信息和新闻晚。有时候,你可以发现,在报纸上消息是比电视news.但是晚得多,作为一个老读者,我应该说,阅读报纸可以给你一个不同的口味,让你更多的时间去思考的消息,你是reading.Anyway,不同媒体,不同的口味。
==================================================================
我用“谷歌翻译”翻译的,差不多就这样
湘南英语
很多人每天通过报纸或者电视获取信息。谈到媒体,报纸被认为是传统的一种,而电视被认为是巨大的和现代的一种。很多人喜欢看电视新闻和节目而不是读报。人们认为电视新闻和节目生动、灵活、全面、容易操作,但是报纸只能提供一些最新的消息和新闻。有时,你会发现报纸上的新闻比电视新闻来得晚。但是,作为一个老读者,我认为读报可以给予你一种独特的品位,并且给你更多的时间去思考你正在读的新闻。总之,不同的媒体,不同的体验。
百度网友e5561e056
大部分的人每天都通过报纸或电视获得信息。说到媒体,报纸被认为是传统的而电视则被认为是广泛的和现代的。大部分的人们比起看报纸更喜欢看电视新闻和节目。人们认为电视新闻和节目更多彩,更敏捷、充实和容易接受。很多。然而报纸只能提供你一些旧的信息和新闻。有的时候,你会发现报纸上报道的新闻会比电视上报道的迟。但是,作为一个经常阅读的人,我应该说看报纸可以给你带来不同的体验,还有可以给你更多的时间去思考报纸的新闻内容。无论怎样,不同的媒体就有不同的体验。
宽者大路宽c
每天大多数人通过报纸和电视获取信息。 说道媒体,报纸算是其中最传统的方式而电视则是以其范围广,内容多又现代而著称。 大多数人倾向于看电视而不是报纸因为他们认为电视的内容多彩,易接受,信息量大而且方便快捷。而报纸则只有一些不及时的信息和新闻。有时,报纸的新闻新鲜度和电视比差远了。但作为老读者的我来说,读报可以给你很多感受和想法。 不管怎么说,不同的媒体方式,人各所好。

手工翻译,100%的准确。 累死了,希望帮到你了。