求翻译...

Everymanisapoetwhenheisinlove.Butthetenderqraceofad-aythatisdeadwillnevercomebacktome... Everyman is apoet when he is in love.But the tender qrace of a d-ay that is dead will never come back to me.

Hand we never loved sokindly;
Hand we never loved blindly;
Never met or never parted;
We had neverbeen brken hearted.

For frequent tears have run.
The colours from my life and left so dead.
And pale a stuff it were not fitly done.
To give the same as pillew to they eternity.
Now, I do not love you, really, I do not love you, but you do n-ot, I full of melancholy.
I think love is another name for understanding.
So, I don't want to fall in love with you again.
...别用google翻了 谁看得懂啊
codeXII
你好 以下为本人手工翻译
(感觉没分开的地方都帮你分开了)

Every man is a poet when he is in love.
每个男人在他坠入爱河的时候都是诗人。

But the tender qrace of a d-ay that is dead will never come back to me.
“qrace”必然打错了,这句没法理解

Hand we never loved so kindly;
我们从未爱得如此温和
附: kindly adv. 温和地; 亲切地
(你确定"hand"没有加括号?若加括号,类似于“ chorus”-“合唱”,这个“hand”还可能理解为“拍手”,不然或者由于我才疏学浅,这hand直接放句子里还真不会翻 )

Hand we never loved blindly;
我们从未爱得如此盲目(疑问同上)
附:blindly adv. 盲目地, 无目的地; 不继续地; 摸索地

Never met or never parted;
从未想见或从未分离

We had never been brken hearted.
我们从未心碎过
“brken”是“broken”吧

For frequent tears have run.
因为眼泪经常来临

The colours from my life and left so dead.
那来自我生活的色彩现在是如此死气沉沉(根据个人理解有点意译)

And pale a stuff it were not fitly done.
而且那苍白的东西并没有被合适地完成。
(翻歌词就是头疼,就像这句都不知是何逻辑)

To give the same as pillew to they eternity.
pillew 打错了,要是“pillow”-“枕头”,这句又太奇怪,故这句无法翻译

Now, I do not love you, really, I do not love you, but you do n-ot, I full of melancholy.
现在,我不爱你,真的,我不爱你,但你不(...?)<不知道“不”啥>,我充满了忧郁
附: melancholy n. 忧郁, 愁思, 悲哀

I think love is another name for understanding.
我认为“爱情”是“理解”的一个别名。

So, I don't want to fall in love with you again.
所以,我不想再和你坠入爱河。

希望对你有些帮助
百度网友a202f36
普通人是apoet当他在love.But是一个D -唉即死不会回到我身边投标qrace。

一方面我们从没爱过sokindly;
我们从来不喜欢盲目手;
从未见过或从未分开;
我们有neverbeen brken善良。

对于频繁的眼泪已经运行。
从我的生活色彩,离开这么死了。
苍白的东西它是一个不fitly完成。
为了让他们同样作为pillew到永恒。
现在,我不爱你,真的,我不爱你,但你的n加时赛,我充满了忧郁。
我认为爱是另一个理解的名称。
所以,我不想爱上你后悔了。
方超钧
普通人apoet恋爱但温柔的qrace d-ay死尸永不回来给我。

我们永远爱sokindly手。
一方面,我们从来不喜欢盲目。
从来没有见过或永远分离。
我们已经neverbeen brken善良。

对于频繁的眼泪已经跑了。
从我的生命的颜色,那么死亡。
苍白的一个东西,没有做完。恰好
pillew给一样,它们永恒。
现在,我不爱你了,真的,我不喜欢你,但你n-ot,我充满忧郁。
我认为爱情
小小问题1111
当他在爱方面时,普通人是 apoet 。但是 a d 的温和 qrace-死的赞成票永远不会回到我。

给我们从不爱 sokindly;
给我们从不盲目地爱;
从不遇见或者从不分开;
我们心 neverbeen brken 。

对于时常发生的泪滴已经跑。
我的生活的颜色和左边如此死的。
而且栅栏一种东西它不适当被做。
对他们相同于 pillew 给永恒。
现在,我不爱你,真的,我不爱你,但是你做 n-ot,我充满的忧郁。
我认为爱是理解的另外的一个名字。
因此,我不想要再次爱上你。